Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [lenfel2ni

weszlam dzisiaj na wage i ...

Polecane posty

Gość [lenfel2ni

72,5 kilo :o wzrost 165 :o

Gość Don Oskaro
ale spaślak

Gość maturks4
No to musisz odpracować z 5 kg. To zupełnie wykonalne

Gość [lenfel2ni
no jestem na diecie:P przed swietami bylo 75 :))))

Gość bezdomnaSIOSTRAmadonny
A ja wymyśliłam dziś taki oto scenariusz - chcesz sie odchudzić? CODZIENNIE miesiac chodż na pływalnię, następnie miesiąc nie chodz i znowu chodż na pływalnię miesiąc i miesiąc nie. I oczywiscie staraj sie jesć dużo owoców i warzyw. Wymyśliłam że pół roku takiego życia i naprawdę coś to powinno dać. Tylko jak wydolić taką normę jak moja dziś codziennie. No bezrobotny, z basenem na miejscu i tyle. Z pływalnią. Ale to by coś dawało, a reszta. Ew. 4 razy w miesiącu na basen. Ale to za mało. Codziennie miesiąc na basen godzina i baseny wypływać. Nic nie zostaje innego. I miesiąc przerwy. I wiecie tak ogrywam nocki na zachodzie - bo ja chciałam na nocki chodzić. CAŁY MIESIĄC. I tyle. Bo ktoś powie nie da rady - a miesiac na nocki? I tyle :( A to dla zdrowia a te nocki po co cały miesiąc i tyle :(

Gość dsfsfsdfvdfvdvdv
a ja 52 przy wzroscie 167 kiedys bylo 63

Gość myniunia
same grube świnie na tym forum :D pobiegać grube lochy a nie przed netem siedzicie!!! A potem płacz bo nie mam faceta, bo w tym grubo wyglądam, bo mam zajebiście niską samoocenę! :D

Gość [lenfel2ni
ja jestem na dietce 1000 kcal;) jak narazie dziala bo zrzucilam troszke;) mimo swiat a i codziennie jezdze na rowerku;p

[lenfel2nija przez święta 2 kilo tylko zrzuciłam. Ale jeszcze mi 4 zostały i już będę zadowolona z siebie. Ja się katuję skakanką, chociaż wolałabym rowerek. Niestety, nie w tym życiu.

Gość rtrrttrr
ja mam 162 cm i 47 kg, zaczelam pic duzo kawy fusiastej i jakos zbedne kilogramy same mi zlecialy przy tym

Gość [lenfel2ni
zamow sobie na allegro rowerek ja za moj dalam 150 zl

Gość dsfsfsdfvdfvdvdv
a ja jem wszystko normalnie tylko w miare regularnie co 2 , 3 godziny. Z tym ze dla mnie normalnie to jest np. na sniadanie dwie kromki chleba ( oczywiscie razowego takiego kwadratowego ) z szynką czy czyms innym , na drugie sniadanie jakies jajka , obiad kasza lub ziemniaki z miesem i kolacja platki owsiane . I dla mnie to jest normalne jedzenie, ale jak widze nieraz ile dziewczyny potrafia zjesc to normalnie szok. Kiedys bylam na wycieczce i jadly np 5 kromek chleba i to w takim czasie jak ja zjadalam te dwie, albo nieraz jeszcze musialy na mnie czekac.. jak mozna tyle jesc i to jeszcze w takim tempie? a wy ile jecie?

Gość dsfsfsdfvdfvdvdv
i oczywiscie pijcie kawe zbozowa inke a kilogramy beda wam spadac nawet nie bedziecie wiedzialy kiedy :) ja odkąd inkę pije to schudlam 10 kg bez katowania sie dieta bo inka nie dosc ze bardzo zdrowa to jeszcze przyspiesza przemiane materii :)

Gość i takie pytanie zadaje
ja tez dzisiaj weszlam na wage, dlatego zjem tylko jeszcze jednego banana i dzekuje :P

Gość [lenfel2ni
a ja sie ciesze ze chudne;)oby tak dalej po nowym roku bedzie 10 kilo mniej;p no w marcu;)

Gość dsfsfsdfvdfvdvdv
Rhowannion powaznie mowie z tą inką :)