Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zpanikowana_dominika

Boję się tego lotu

Polecane posty

Witajcie przypadkowo natrafiłam na tą stronę, wpisując w google "czy leciał ktoś do Dubaju" może zacznę od tego, że w życiu nie leciałam samolotem nie oznacza to, to że nie podróżowałam podróżowałam (samochód - statek - samochód) Czy lecieliście kiedyś samolotem? Macie jakieś dobre rady? Tyle się słyszy np o kosmetykach, że nie mogą przekraczać 100ml - prawda to? dodam, że to lot z przesiadką we Frankfurcie - czy tam zmieniając linię znowu będę musiała przejść przez kontrole W pracy trochę wstyd mi przyznać, że nie znam się na tych procedurach, bo skąd, skoro moja noga w życiu w samolocie nie była pracuję w międzynarodowej firmie - 1 moje zagraniczne tygodniowe szkolenie orientation and brand of the world , tak daleko od domu i lecę sama Boję się również, jak będzie jak wysiądę z samolotu tam, mam transfer z lotniska do hotelu ale araby inaczej patrzą na europejki w 3 dniu mam spotkać się z Katarzyną - polka żona piąta żona jakieś tam szejka Macie rady please!!!!!

Gość zatrzask
cześć Magda

Gość porada........................
juz panowie z wielkimi choojami na ciebie tam czekają napaleni! białe mięso do nich leci....

zabawni jesteście mimo to dzięki minerwa tam szukałam

Gość Magdalenak1986
a mnie nie podziękujesz? :(

nie panikuj poradzisz sobie :) wierz mi latanie jest dużo lepsze i komfortowe niż jazda autobusem :) w bagażu gł. ( walizce) możesz mieć prawie wszystko, oprócz broni, narkotyków itd :P w bagażu podręcznym ( torebce) nie możesz mieć tylko płynów powyżej 100 ml ( wliczając perfumy, picie itd), żadnych pilniczków metalowych, nożyczek itd poza tym też wszystko możesz mieć

Gość duzo mało
Moja najdłuższa podróż była w kwietniu do Chin z przesiadką w Moskwie. Nigdy nie biorę perfum do torebki bo zawsze jakąś nową kupuję na bezcłowym i to możesz wziąśc do samolotu. Bagaze oddajesz i masz torbę podreczną i to jest kontrolowane .

Nie bój się, latanie trwa o wiele krócej niż inne sposoby podróży i jest wygodniejsze:D nie możesz wziąć ze sobą nic niebezpiecznego (wyobraź sobie, czym możesz kogoś zadźgać i tego nie bierz), lepiej nie brać żadnych płynów (wody, perfum) i wszystko będzie w porządku:P

Gość Osamełe Bin Ladenełe
ty sie bój czy bezpiecznie dolecisz na miejsce:)

Gość lotu się nie bój
prędzej zastanawiaj się, co będzie, jak już dolecisz na miejsce :o