Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaSIOSTRAmadonny

nienawidzę ZACHÓDU!!!

Polecane posty

Postanowiłam napisać ten wątek bo CO ZROBIĆ? Wiecie na Zachodzie jest tak - tyle masz kasy, tyle masz kasy, tyle masz kasy. A w Polsce? Nie ma czegoś takiego PO KOMUNIE. Oni nie mieli komuny. I wiecie oni tylko czekają, żeby ktoś znowu przyszedł jak ja w długach wiecie i im udowadniał bez kasy jaki jest mądry. I ONI TAK SIĘ ZACHOUWUJĄ zamiast powiedzieć Polakom - wy jesteście KOMUNISCI i wy nie rozumiecie, że macie CHORE GŁOWY i tyle. Choć wiecie za to USA też się nie dadzą i tyle. No ale ja to byłam w sytuacji, że miałam się BEZ GROSZA przy duszy porównać do TAKICH KAPITALISTÓW? I to takie wymuszone. A ja pieniądze mam od matki z Afryki i ja ich pier papier - oni po prostu 20 lat temu mieli zwrócić Polakom uwagę, ze oni sie dorabiają w kapitalizmie. To go rozwalili. Ale wszystko ich. No to mieli zwrócić uwagę, że to nie jest komuna i OLAĆ. A teraz mają problem. Ale w zasadzie jaki? I teraz wiecie - ja wyleciałam mnie juz nic pomoże ale wiecie pijaństwo - możecie robić CO CHCECIE i nic nie pomoże. No to mają USA i tyle - chcieli USA mają USA. WSZYSCY i tyle :(

Wiecie bo POLACY SĄ TANI. A alkomat? Niech sie popatrzą co z siebie porobili. Tam pass USA i DO USA i TO JEST JAKAŚ HISTORIA, ale Holandia? Z passem USA? Moim i tyle :(

Nie wiem ile przytyłam wiesz, ale 20 zł na basen dziś wydałam. A jak tam Twoja narzeczona Pasterzu Owiec i tyle. No i powiedz - nie mam racji? Mieli olać naszych, że się stawiaja HISTORYCZNIE podejśc,że są za malutkim państwem na takie historie , problem zgłosić, wymusić passy USA na naszych i politykę prowadzić, że wyrzut do USA NALEŻY SIĘ z takich prac. Ale w zasadzie JAKICH - na 5 minut. No wiecie... to są ich sprawy. W każdym razie coś się nie podobało TO NIE TA HISTORIA. Nie umieli. Czemu? I co? Czyja to wina? Moja. A alkomat to zapomnijcie tam i tyle. Ja już 2 razy w dupę dostałam Holandią i wiecej tam nie wrócę. Dup babciom i dziadkom niemieckim wycierać nie będę - miałam swoich dziadków i babcię też w Anglii to miałam co robić w życiu i tyle mnie cokolwiek obchodzi, a reszta to sprawy rodzinne. A pieniadze matka ma dzieki Afryce i tyle mi zrobia. Bo ich to bym się musiała poddać, a tak? Kto wie? Może jeszcze plac czerwony będę zwiedzać? kto wie? Z Pasterzem owiec. No właśnie Pasterzu - czy chciałbyś widzieć Lenina w mauzoleum? Co sądzisz o takim pomyśleć? Żenujące i tyle :( Tyle lat bez grobu.

Gość porada........................
dla ruskich polska jest zachodem... szwby i kacapy polske zniszczyli! WOLE OD NICH NOR UND NL ZIOMALE!!!!!

No to sobie WOLEJ i tyle. A ja wolę USA. Choć tyle ile. W Polsce już mogę być też dla siebie, ale oczywiście Z RODZINĄ. Czyli? Matka i babcia. To moja cała rodzina. Oczywiście nie do końca ale co ? Bona i Mengele? I ksiazę Karol co? I jutro łeb urwany, a tak matka i babcia i wszystko gra. Oczywiście kaska też. I ... INDIE. I stawiam na Indie wiecie bo babcia miała rację i tyle. Mieli coś robić z Indiami. No nie wiedziała tylko jak się zaczęły te Indie. No ale... i tyle. I tak nie mogłam być w Anglii i w sumie nie mogę do dziś. I W SUMIE ZWISA MI TO I POWIEWA. Powiedzmy zakupy w Londynie bo wiecie nie wiadomo co dalej - no tyle muszę zaklepać i historię Londynu, a reszta bez znaczenia zupełnie. Bo to bym była głupia, ale reszta? i tyle. A w Polsce ludzie są jacy są i wiecie FILOLOG to nie ważne, ale ZAKUPY W LONDYNIE - to ważne i tyle. I wiecie to nie jest,że ja się wprowadzam. DOSŁOWNIE do tygodnia na zakupy, połazić. Takie coś muszę sobie zostawić, taką furtkę wiecie bo nie wiadomo co dalej. A reszta bez znaczenia zupełnie. Poza tym to jest MOJA HISTORIA i tyle. No tyle ile. Ogólnie i tak bym wyjechała do USA bo co - Anglia to dla mnie Londyn i koniec Anglii WIELKIEJ BRYTANI i to wszystko. A reszta? A reszta jest w Polskę wkopana nawet ta Brygida Szwedzka sie w was wkopała. Ja tu jestem z nienawiści do babci i jej rodziny a reszta? Nawet Brygida sie w Polskę wkopała i tyle. No widocznie Bóg wiedział co robił. Tylko ..czemu nie ruszyliście na Chiny nigdy to nie wiadomo. TAKI MIELIŚCIE KK. Taki światły. KEVINY księża i taki koniec. A mój jako Izaaka na stosie Abrahama z nimi i tyle. I znowu wiecie ANIOŁ, który mowi - nie czyń tego Abrahamie - Bóg tego nie chcę. Tu masz owieczkę - ją usmaż Bogu, a zostaw swojego syna, którego kochasz DO SZALEŃSTWA dosłownie i tyle. Takie życie... :(

Gość i takie pytanie zadajee
OWCA WEŹ LEKI, ALE JUŻ!!!!!!!!!!