Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linka22.k

czy mu sie podobam czy chodzi o coś innego?

Polecane posty

Gość linka22.k

Mam taki mały dylemat Jakiś czas temu czyli okragły miesiac w moje urodziny napisal do mnie chłopak i od tamtego czasu spotkaliśmy się 2 razy. Duzo ze soba piszemy o wszystkim żartujemyitd Ale nie o to chodzi. A mianowicie o to ze ja nie wiem bardzo o co mu chodzi czy mu sie podobam czy chciałby ze mną się zwiazać czy tylko liczy na sex( dodam ze jestem 23 letnia dziewica i on o tym wie a takze o tym ze pieszczoty na samym poczatku odpdaja). Za pierwszym razem siedzielismy razem ze 3 godziny i po godzinie juz mnie pocałował i zaczoł delikatnie dotykać ale potem stwierdził ze jednak zostawi sobie cos na nastepne spotkania. Ale jak sie spotkaliśmy tym drugim razem to długo trwalo zanim do mnie podszedł i pocałował, potem już był można powiedzieć zbyt śmiały zdjol mi bluzkę zaczoł całowac mnie po piersiach, probowal dostać sie nizej ale na to nie pozwoliłam.Dodam ze on uwielbia kobiece piersi.Nie wiem co on sobie mysli nie chciałabym zeby sie okazało że zalezy mu tylko na tym zeby mnie przelecieć. Gdy sie go zapytałam czy mu sie choc troche podobam to powiedział ze to jest tajemnica. Moze ktoś wie co on ma na myśli, prosze o pomoc!!!

Gość linka22.k
widze że mam niezły orzech do zgryzienia skoro nikt nie odpisuje na moj post:(