Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaSIOSTRAmadonny

mój następny raz na Zachodzie

Polecane posty

mój 3 raz na Zachodzie zacznę od tego - cześć jestem KRÓLOWĄ POLSKI i zabiłam 10 osób dlatego nie pasuje mi małzeństwo. A ty ilu zabiłeś? I wiecie NIE POJADĘ bo tak - sprzątaczka w 1 firmie to jeszcze - ale RODZINA Iwonki - no czy w wypadku samochodowym? I tyle. A jak zrobią, ze ja ich zabiłam bo tak pasuje? A biuro - 2 razy 2 trupy. TO już jest 8 osób. Janina męza ciachnęła - 9 osoba. I jeszcze 1 trup - np. Kevin się stracił. Ja tam nie pojadę przez to - ja chcę swoje pieniądze i koniec bo układ jest taki, ze Iwonka nie ma rodziny , a Kevin najlepiej jakby się stracił wiecie a ten ogrodnik? I tyle. No to ja zabiłam rodzinę Iwonki i ja do kicia za brak passu USA - pasuje czy nie, ale nie mam papierka. Ja nie pojadę. A biuro? i tyle :(

Zenon tez jest podwójnym mordercą. WIECIE ja powiem wam pojechałam za UKRADZIONYM passem - nic wiecej. W domu postanowiłam na nich PIĆ wiecie - na nich. Że mi zniszczyli życie. No dostanę kasę, ale wiecie - mogłam sobie posiuchtać rok i wyjazd , coś w przyrodzie? No to coś innego i bym dostała - no spróbować bym mogła, a tak? I oni wszyscy są mordercami tam - tam nikogo normalnego nie ma i tyle :( I co teraz? :(

I wiecie te przekleństwa są z Zachodu - w Polsce też miałam nieciekawie jak wyjeżdżałam. TO PRAWDA. Ale tam jeszcze gorzej i tyle.