Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziuuuula:)

dziwne objawy ...Czy to może być ciąża ?

Polecane posty

witam Mam dziwne bóle w podbrzuszu coś takiego jak przy zbliżającej się miesiączce jednak takie troche inne nie potrafie tegio opisać np. taki krótki przenikliwy ból który zaraz przechodzi . do tego zgodnie z prawidlowym cyklem 9 dni spoźnia mi się okres , podobnie mialam także w zeszłym miesiącu jednak po 5 dniach spóźnienia dostałam normalny okres . Mam także nabrzmiałe i bolące przy dotknięciu piersi . dodam że prowadze normalny tryb życia jak zawsze ale albo to moje urojenia albo jestem bardziej senna niż zwykle ...codziennie czekam aż dostane miesiączke mówie sobie to napewno już jutro ale nic z tego ...objawy które wypisalam mogą być zbliżającą sie miesiączką jednak te opóźnienie i trochę inne objawy mnie niepokoją ...a jakoś boję się narazie robić testu .. Co o tym sądzicie ?...Czy miałyście podobnie? ...Proszę podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami ..

Gość Dzióóbek
idź do lekarza

Gość pitulinka
tak mialysmy podobnie, ale zrobilysmy test...

wiem miałam iść już dzisiaj jednak okazało się że do końca roku ciężko już będzie się dostać bo kończą się limity lekarzom na NFZ i przyjmują tylko ciężkie przypadki wiec prędzej niż w nowym roku na wizyte u lekarza nie mam co liczyć ..dlatego chcialabym wiedzieć czy ktoś miał podobnie ?

Gość pitulinka
kup test w aptece!!!! czego sie boisz?

Gość pitulinka
jak zrobisz test to bedziesz wiedziala czy tak czy nie i jesli nie to wtedy wiesz, ze masz powod, zeby isc do lekarza