Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko się rozglądam

Zarejestrowałam się na portalu randkowym

Polecane posty

Gość tylko się rozglądam

Jestem sceptycznie nastawiona do takiej formy poznawania ludzi, ale myśle co tam doskwiera mi samotnosc, gorzej byc nie może. Dałam sobie pare dni, po których spodobał mi się profil jednego mężczyzny. Postanowiłam do niego napisac oczywiście problem jak tu napisac żeby odpowiedział. Postawiłam na poczucie humoru, chciałam żeby ta wiadomosc nie była nudna jak flaki z olejem typu czesc masz super profil umowisz sie ze mna? Mówię wóz albo przewóz bardzo mi zależało żeby odpisał, ale jest raczej przewóz. Wiadomosc odczytał od razu i nie odpisał, mineły dwa dni. Pytanie co teraz, nie założe sobie nowego profilu, ale jak zasypie go wiadomościami to juz wogóle bedzie bez klasy. Może jakieś rady?

Gość krzyknijmy wszystkie!
facet to pusta tandeta wyprodukowanaw Chinach dla nijakich celow!!!!

Gość tylko się rozglądam
chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp. czy mam szanse?

Gość tylko się rozglądam
Można się było spodziewac że zaraz kafeteryjna zaraza się odezwie

Gość faceci to hipokryci
pierdoola, ze kobiety je odrzucaja, a co sami robia? wszyscy faceci patrza tylko na wyglad, jak nie wpadniesz w ich gust (najpiekniejsza laska, choc sami sa brzydalami w porownaniu) to 🖐️ np. sa 4/10 to chca 8/10, idioci! maja jakies wygorowane wymagania, nawet nie laska, zeby z grzecznosci odpisac, zadko ktory odpisuje, brzydkiej ani przecietnej nie odpisza, musi byc pieknosc, atrakcyjna jak faceta zaczepi to nie wazne nawet co napisze i tak odpowiada, gorzej jak jest brzydka i nawet jak sie natrudzi nawet laski nie zrobia🖐️ ch.u.j.e i tyle , oczekuja ponad mozliwosci zamiast brac to co jest, przecietne dziewczyny

Czego wkladasz wszystkich facetow do jednego worka? -.- Ja tam lepiej dogaduje sie z tymi przecietnymi laskami, bo uzywaja glowy i latwiej sie z nimi gada. Wiekszosc ladnych jest nudne. Pogadasz z nimi 15 minut i nie ma o czym gadac. A dziewczyny na portalach randowych hmm :) Sa inteligentne i mozna sie z nimi posmiac i pozartowac.