Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzz000

łóżko,a łóżko

Polecane posty

allasandro-- jednak delikatnie się wyraził,więc płonne Twoje obawy były :D

Gość rozpuszczka
sorki- zaczytałam się w podręcznikach. Uczę się. Jestem z ekipy P

no właśnie seks to nie jest nasza mocna strona. A na poczatku była miłość tylko że ta miłość powoli opadła, pewnie przyczynił sie do tego też niesatysfakcjonujący seks i teraz zotała przyjaźń z mojej strony a on nadal Kocha (chociaz mi sie wydaje że jemu się wydaje ze to miłosć) i dlatego teraz się motam. Ponieważ to dobry człowiek jest, naprawdę dobry. Zostać z nim do "końca zycia" czy odejsc czym prędzej żeby nie marnowac jego czasu. Oczywiscie nie pytam nikogo o zdanie bo to winna być moja decycja której nie potrafie (czyt. boję się) podjać.

allasandro-- jesteście wiekowo tożsami czy jest spora rożnica?

rozpuszczka-- nie kojarzę Cię,przecież to prawie ponad 2 lata:(A dlaczego nie pomożecie I??Przecież może mieć co post zmienne ajpi.

allasandro-- bym napisał na innym nicku lecz bywam tak rzadko teraz,że szkoda "palić" mi ten nick ,który mi się podoba :"D

i tak rzadko bywam więc powiem Ci na drugi rok srebrne wesele mamy :D

nom domyśliłam się po gromadce dzieci że długo ale że wieku moich rodziców to nie sadziłam. zawsze mnie ciekawiło co tacy ludzie robią na Cafe :D mnie czasem uwłacza że tu siedze :P

allasandro-- wiesz kiedyś częściej bywałem,lecz jak się ma pod opieką wnuków to już o wiele mniej czasu tutaj.Jutro akurat nie idę bo młodzi wyjeżdzaje na 2 tygodnie więc pobrykam sobie przez tenb czass na cafe.Nie przesadzaj,ze uwłaczający pobyt tutaj jest.Poznałem mase osób i to w wieku 24--40 lat.Mam z nimi relacje na mailu i GG.

tak? ja w sumie jestem tutaj jak juz się mega nudze. Tylko nieraz jak czytam te wszystkie bzdury to mi wstyd przed samą sobą ze marnotrawie mój czas. Ok, lece obejrzec jakiś ciekawy film więc już się pożegnam

W życiu bym nie przypuszczał,ze nawiąże sie sympatia ba nić przyjażni miedzy mna a kobietą 35 letnią.:)

TV nie ogladam od 3 lat.Mam płatne i darmowe filmy. Z nich korzystam.W necie.:)

hmmm w sumie mnie to nie dziwi aż tak bardzo chociaz pyatnie czy jest to tylko kontakt przez internet? bo w realu to co innego.

Spotkałem przyjaciółkę w wieku dzieci.Porozmawialiśmy przy kawie.:)

acha, to fajnie że się tak dogadujesz z ludźmi :) A teraz naprawdę uciekam i Pozdrawiam, może jeszcze kiedyś się tu spotkamy

B edę napewno na innym nicku.Ciekaw jestem czy mnie rozpoznasz.Bo pomarańczka doskonale mnie,poznała a ma ok ,20 lat.