Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wilczyca 08

Czy jestem wilkolakiem?

Polecane posty

Czy to mozliwe? Czy zamienie sie w wilka? Mam problem i szczerze mowiac troche sie boje. dobrze dogaduje sie z psami. Bardziej aktywna jestem w nocy.a gdzy jest pelnia ja zawsze to odczowam.wtedy jestem niespokojna i rozdrazniona .czasem jak patrze na ksiezyc mam ochote do niego wyc. Odrazu mowie ze nie czytalam ani nie ogladakam zmierzchu, o ile ma to jakis zwiazek. Czy ja jestem wilkolakiem?

Gość jake
wiesz ja jestem wilkołakiem i to nawet fajne

Gość hellenka z okkienka
ojej tego jeszcze nie bylo

Gość willlllllllllkkkkkkkkkkkk
No ja nawet odkryłem ,że mam takie zdolności jak wolverine ...Może spotkamy się i powyjemy do księżyca??

Gość wilczuśXD
Mi też sie wydaje ze jestem wilkiem mam tak samo jak ty!!!

Gość wolfmean
no wiecie czasem trudno być wilkołakiem ludzie uważają cie za innego twoje spojrzenie,szybkość,zwinność a przed wszystkim pewność siebie.

Gość wolfmean
to boli,że jestem wilkołakiem mam mało przyjaciół.

Gość wolfmean
,,pełnia,, to cas gdy ostajemy moce. jesteśmy wilkołakami,bo nie nosimy jasnych ubrań kryjemy się w mroku i nie mamy wielu przyjaciół, bo jesteśmy wilkołakami nie boimy się nie płaczemy nie potrzebujemy pomocy! nie będziemy ciągle dziećmi. czujemy kiedy jesteśmy wilkołakami.EKSPELAJMOS.

Gość wolfmean
kategoria mocy.ja w 1 pełnię wybrałam szybkość wilkołak mnie ugryzł kiedy miałam 2 lata mam nadal bliznę nie żartuję! moja koleżanka ma bliznę na nodze ja mój brat i koleżanka (Maria) mamy dar zmieniania się w wszystkie potwory ja mam bliznę na ręce a mój brat na kolanie (od ugryzienia wilkołaka).