Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikona80

Cesarskie cięcie na życzenie w Krakowie

Polecane posty

Gość ikona80

Czesć Dziewczyny Czy któraś z Was mogłaby mi podać namiary na lekarze/lekarkę w Krakowie którzy wykonują cc na życzenie pacjentki,wiem ze w Ujastku praktykują...ale do koho najlepiej pojsc? Musze wybrać jakiegoś lekarza prowadzącego, dobrze by było umówić sie juz do takiego -ktory wiem ze nie ma nic przeciwko cc i ze mnie zrozumie. Dodam ze raz juz rodzilam silami natury i nie chce tego powtarzać, Pozdrawiam i bede wdzieczna za pomoc

Gość mamama27
ja nie znam lekarza ale miałam tam cc - tyle że miałam wskazania - synek był pośladkowo - cc bez problemu - i bez komplikacji - opieka kitowa ale jak to twoje 2 dziecko to już masz pojęcie co robić z nim

Gość ikona80
Zgadzam się opieka szczególnie dla mamy bez doświadczani przy 1 dziecku moglaby byc lepsza,ale pokoje fajne:) pozdrawiam Czekam dalej na namiary na lekarza:)

Gość Jezdze 8 lat
W rydygierze rodzilam, ja akurat sn, ale na 10 porodow mieli tam 8 cesarek

Gość ja kiedys spotykalam sie
A jak reaguje otoczenie na Twoja decyzje ze chcesz cc na zyczenie?

Gość ikona80
do: ja kiedys spotykalam sie powiem Ci ze rożnie,ale ponieważ juz raz rodziłam sn to wiedza ze wiem czego nie chce... mysle ze kobieta powinna miec prawo wyboru....

Gość ikona80
do agivp Bardo CI dziekuje za info a jakie masz wrazenia po cc ?

Gość przesra go i bedzie gites
kaminska, tysiaka kosztuje

Gość ikona80
a gdzie przyjmuje Kaminska ?

Gość po cc
Wejdz na strone szpitala Ujastek i tam beda namiary na dr Juszczyka. Pojdziesz do niego na wizyte do prywatnego gabinetu i powiesz, ze lekarka prowadzaca zasugerowala cesarke z uwagi na stan zdrowia. .... cos wymyslisz. A potem zapytasz czy on by sie na nia zgodzil i jak to widzi.

Gość ikona80
A co powiecie o Małgorzacie Radeckiej? Tez z Ujastka

Gość ikona80
do po cc dzieki, Czy tak wlasnie zrobilas?:) A jakie sa koszty?

Gość po cc
Powiec Ci szczerze, ze on znal moja lekarke i jak weszlam to powiedzialam od kogo jestem i ze moja lekarka uwaza ze cesarka bedzie najepsza dla mnie. Zrobil mi usg i stwierdzil ze moze urodzic sie wieksze dziecko. .... lekko naciagane. Zaplacilam za pierwsza wizyte ktora kosztuje 200 a potem kazal przyjąć mi za 3 tygodnie i zrobil jeszcze raz badanie i wpisal w grafik cesarek dajac kwitek z ktorym idziesz w umowiony dzien rano do szpitala wczesniej tam dzwoniac. Czyli kosztowali mnie to 320 zeta bo druga wizyta juz tansza. Aaaaa bylam u niego pierwszy raz miesiac przed terminem porodu.

Gość po cc
Powiec Ci szczerze, ze on znal moja lekarke i jak weszlam to powiedzialam od kogo jestem i ze moja lekarka uwaza ze cesarka bedzie najepsza dla mnie. Zrobil mi usg i stwierdzil ze moze urodzic sie wieksze dziecko. .... lekko naciagane. Zaplacilam za pierwsza wizyte ktora kosztuje 200 a potem kazal przyjąć mi za 3 tygodnie i zrobil jeszcze raz badanie i wpisal w grafik cesarek dajac kwitek z ktorym idziesz w umowiony dzien rano do szpitala wczesniej tam dzwoniac. Czyli kosztowali mnie to 320 zeta bo druga wizyta juz tansza. Aaaaa bylam u niego pierwszy raz miesiac przed terminem porodu.

Gość po cc

Gość po cc
Powiec Ci szczerze, ze on znal moja lekarke i jak weszlam to powiedzialam od kogo jestem i ze moja lekarka uwaza ze cesarka bedzie najepsza dla mnie. Zrobil mi usg i stwierdzil ze moze urodzic sie wieksze dziecko. .... lekko naciagane. Zaplacilam za pierwsza wizyte ktora kosztuje 200 a potem kazal przyjąć mi za 3 tygodnie i zrobil jeszcze raz badanie i wpisal w grafik cesarek dajac kwitek z ktorym idziesz w umowiony dzien rano do szpitala wczesniej tam dzwoniac. Czyli kosztowali mnie to 320 zeta bo druga wizyta juz tansza. Aaaaa bylam u niego pierwszy raz miesiac przed terminem porodu. .

Gość ikona80
do po cc No powiem ci ze to nieźle brzmi, a kiedy miałaś ta cc,chodzi mi o to czy kilka lat temu czy nie dawno? A może mogłabyś mi polecić lekarkę do której chodziłaś? i dziekuje za przekazanie info:)