Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjk2342342

Inwigilacja - echa konfidenckie

Polecane posty

Gość sjk2342342

Inwigilacja oczywiście trwa. I nie jest to żadna moja choroba tylko fakt. Internet jest cały czas inwigilowany - nawet przez zwykłych ludzi w blokach.W większych miastach ludzie są ludzie którzy się tym zajmują i robią donosy. Sam miałem nieprzyjemności z moim sąsiadem który zajmuję się tym procederem. Szpieguje ludzie przez internet i robi donosy. Tak się składa że dostałem mieszkanie w spadku po wuju a mój głupi sąsiad myślał że go do niego wpuszczę....Jakie to żałosne. Jak to chodziło i się oglądało za mną bo myślało że dostanie ale nici z tego. Ten sąsiadek głupi mieszka ze swoimi siotrzyczkami w małym mieszkanku i przez to żadna go nie chcę....On naprawdę myślał że go wpuszczę che che...i jeszcze jak wyglądał - a jak szyję wyciągał, jak oczami patrzył.....aż mi się niedobrze robiło. To co zauważyłem u ludzi którzy się tym zajmują to ich zachowanie- takie trochę inne... No bo jak ktoś się ślini w czasie mowy, ma połyskujące oczy, jest pobudzony i lata jak oszalały albo wchodzi do publicznej toalety z takich hukiem....to znaczy że przyjmuję leki antydepresyjne. Piszę głupoty na forach, mailu...etc by ich zmylić i się na to nabierają i plotkują no i sami się odkrywają! Tzw. echa konfidenckie(powracające echo konfidenckie)! Idzie tym ludziom biednym w głowach zamącić!

Gość sjk2342342
oczywiście że trwa!!!! - ja sam mam wrażenie że ludzie mi znajomi cały czas kontrolują mnie w internecie,czytają to co piszę na forach. I nie jest to żadna choroba tylko fakt. Internet jest cały czas inwigilowany - nawet przez zwykłych ludzi.W większych miastach niektórzy ludzie się nawet tym zajmują( mają ruch sieciowy z komputerów w całej polsce) i robią donosy na policję. Myślicie że policja sama dała by temu radę. Znam paru ludzi w większych miastach co mogą szpiegować kogo chcą przez internet w całej polsce ( gg,emaile,www, hasła w wyszukiwarce - z możliwością ustalenia położenia delikwenta). Nic na to nie poradzi. Jedyne co można to skorzystać z "google https"

Gość a co mówią
lekarze?

Gość sjk2342342
wiem że to brzmi jak choroba ale to nie jest choroba - tylko prawda i mogę podać po nazwisku ludzi z Wrocka ablo Lublina którzy się tym zajmują.

Gość sjk2342342
ludzi którzy nie są dostawcami netu i nie przynależą do policji!!!

Gość sjk2342342
to z tymi lekami to chodziło mi o to że ten sąsiad brał jakieś leki.