Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja981123

UWIERZYŁAM W MIŁOSC OD PIERWSZEGO WEJRZENIA . PRZECZYTAJCIE.

Polecane posty

Gość Wyciągać
Ej no czemu nie rozważasz mojej propozycji?:-(

Gość maja,565...
kawaler.

Gość maja,565...
cały czas rozważam,,,nie mogę uwierzyc ze faceci sa tacy zakłamani,,,i potrafia kłamac w oczy i mówic o miłosci o której nie maja pojecia

Gość nikitkaaaa
To inny ...niz ten mój był... wierz mi na tych portalach to nie obrażajac nikogo....sami pokreceni... tez mi miłosc wyznawał zona nazywał wielka fascynacja...i.... daj sobie spokój albo zrób taki numer umów sie z nim jako ta druga panna i przyjdz na spotkanie pewnie karpia złapie i ty mu na to na ( imie tej fikcujnej ) czekasz??? troche sie chłopak zdziwi..... hehhe

Gość Wyciągać
Nie wierzyłbym w ani jedno jego słowo na Twoim miejscu

@do Autorki Gratuluje zachowania zdrowego rozsądku. Czujności, trzeźwości myślenia. Niepokoi mnie tylko, że planujesz zemstę? Zemsta to próba wyładowania frustracji. Nie jest to zdrowa metoda. Może napisz mu, że jest fałszywy, lubi manipulować ludźmi, jest nielojalny, nie traktuje kobiet z szacunkiem (i pewnie innych ludzi też), że jest zakłamany i z takim nastawieniem będzie samotnym nieszczęśliwym starym zgredem lub wrednym mężem zdominowanej, zdołowanej, nieszczęśliwej, oszukiwanej kobiety. Że bardzo się nim rozczarowałaś, że będziesz dalej szukać faceta który będzie posiadał wszystkie zalety których brakuje jemu i życzysz mu refleksji, pracy na sobą którą powinien rozpocząć szybko, gdyż długa przed nim droga.

Gość maja,565
dzieki Jacku:)przemysle to...ale to bez cenne słuchac kłamstw znając prawde

A propos "miłości od pierwszego wejrzenia" to słyszałem dziś wypowiedź jednego z uznanych polskich byłych psychoterapeutów który powiedział że badania wykazują większą trwałość związków które rozwijały się stopniowo (koledzy, znajomi, dobrzy znajomi, przyjaciele, para, małżeństwo), niż związki zaczynające się od dużej miłości, wysokiego C czyli totalnego odjazdu. Podobno w każdej relacje dochodzi czasami do konfliktów, problemów - kiedy związek zaczyna się od wielkiego uniesienia, wtedy problemy konflikty są ciężkie. Kiedy zaczyna się od luźnej relacji i konflikty pojawiają się wcześniej, wtedy miłość jest bardziej świadoma i dojrzała. No ale to teoria, wiadomo ... kiedy się mocno zakochasz, rozum śpi :)

Gość violeeeeertyucx
bo ja wiem : chyba najlepsza taka z nienacka ..:) nagła

Gość tyuiodhjhgf
choc ponoć ta z nuta goryczy, niesmaku lepsza trwalsza

Gość ola345
i jak tam autorko?? nadal kocha??hah

Gość katarzynka768
psychol i juz

Gość kłak z nosa
puść bąka po kapuście w jego obecności! dostanie za swoje!