Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja myślę, że....

był dziś u mnie ksiądz po kolędzie i patrezył podświatło ile dałam w kopercie

Polecane posty

Gość a ja myślę, że....

a tu lipa 20 zło myślę, że to i tak za duzo

Gość a ja myślę, że....
ale byków narobiłam :p

Gość cośś
Ta to taki zawód,że wolno brać koperty i jeszcze marudzić na małą zawartość. Taki to trzepie kase...

Gość ysxdcfvghjkl
JAK MU NIEWOLNO KONIA TRZEPAC TO TRZEPIE KASE;)

Gość marika86
to jeszcze nic, mój polizał mnie po kroczu i powiedział co jadłam przez ostatni tydzień...

Gość new jersey*******
Do autorki - NIE WIERZĘ CI!!!!!!!!!!! Możesz nie zakładac tematow niesłusznie oczerniających kapłanów?????

Gość różowa pomarańcza
dlatego ja od ostatniego czasu nie przyjmuje ksieży bo myśle że to poyyebani materialiści...

Gość a ja myślę, że....
zawsze daje 20 zł i ani złotówki więcej a na tackę w niedzielę 1 zł

Gość cośś
ysxdcfvghjkl Ha a ja myślę,że on trzepie konia po kolędzie i spuszcza się na kase.. No co przecież ksiądz to też człowiek

Gość ptasiek nastroszony
lewackie prowo, nigdy podczas wizyt duszpasterskich się z żadnym chcistwem Księdza nie spotkałem, nawet wiem o tym , że zdarza się , że gdy w domu skromnie i dzieci duzo to nie przyjmują nic. w przeciwieństwie do pazernego państwa a szczególnie złodziejskiego lewactwa

Gość a ja myślę, że....
to widać mało księży w życiu widzieliście u mnie już jest co najmniej 6 z kolei licząc wikariuszy i proboszcza

Gość ghhklkh
Ta bzdury... Moja mama w szpitalu umierała,każdy grosz był nam potrzebny ale i tak ksiądz wziął kasę.Stwierdził tylko,że musi nam być bardzo ciężko....wziął kopertę i poszedł

Gość hfdjsfhdjasa
to wy księdza przyjmujecie?? o nie...w tym kraju i tak im za dobrze! rozmawiam z Bogiem ale żeby ksiądz wchodził do domu po to by zgarnąć kopertę i sztucznie rozmowę / przesłuchanie podtrzymywać pytaniami typu kiedy się było w kościele, kiedy u spowiedzi i tak dalej... rozumiem że rodzinka wam nie odpuszcza ...ja mieszkam z facetem i sorki kochamy naszych rodziców ale my księdza nie przyjmujemy... aha w naszej klatce są 3 piętra na każdym 3 mieszkania....księdza przyjmują 2 rodziny:) biedni księża...pewnie na nowe audi nie uzbierają:):)

Gość ghhklkh
No ja tylko 3 gościłam ale każdy taki sam....

Gość Monia 6565
U mnie tez był , ale koperty dałam mu sama ;) I nawet nie patrzał ;)

Gość twoja m
u mnie mialbyć ksiądz ok 17 ale jeszcze nie przyszedł. Jak przyjdzie to ja gasze światło i siedze cichutko w pokoju. Mama go będzie przyjmować. Ja nie lubię księży i czymam się od nich z daleka

Gość pozdro z wawy
my też nie przyjmujemy, powiem tak: księża u nas pytają wcześniej czy będziemy przyjmować więc jest wybór ale moja rodzina z małej mieściny no niech tam ktoś spróbuje nie przyjąć!! skończony jest u ludzi! niestety to kraj Klanu, Plebanii i świętej Boskiej-kożuchowskiej

Gość a ja myślę, że....
no właśnie i każdy taki wścibski i chce sie wypytać o wszystko przyjmuję księdza, bo to mała miejscowość i trochę wstyd nie wpuścić, ale nigdy więcej nie dam bo za dobrze mają a dziecko w maju idzie do komunii to nie wypada nie wpuścić

Gość new jersey*******
Tylko 3 czy 6 ksiezy??? A ja w kilkudziesieciu już. I zaden nie zachowal sie jak pisze to autorka - wymyslila to, wiem, by prowokowac. Ja jestem mama 3 dzieci i zawsze ksiadz pyta, czy aby na pewno mozemy sobie pozwolic na ofiarowanie kasy.

Gość new jersey*******
do a ja myslke... ale z ciebie hipokrytka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ...gienia co swiat zmienia...
u mnie tez dzis byl ksiadz po kolendzie, tez dostal 20 zl i nic wiecej aa i ministranci po 5zl posiedzial chwilke pokropil i tyle, zadnej tragedii, a ksiadz jakis nowy ,młodziutki i nawet przystojny, ciekawe ze poszedl na ksiedza... a u mojej siostry jak byl to popatrzyl na jakas liste i powiedzial " no w tym roku to by sie 200 przydalo" szok!!! wywalilabym go...

Gość willlllllllllkkkkkkkkkkkk
No właśnie a to dziecko do komunii,a to bierzmowanie, ślub,chrzciny i kurwa zawsze trzeba tych batmanów wpuszczać bo mogą się postawić i do komunii nie dopuścić albo nie pochowają jak focha będą mieć

Gość different***
Ja położyłem 3 koperty,w pierwszej było 10 zł,w drugiej 20 zł powiedziałem ,żeby sobie wybrał,zajrzał do pierwszej,odłożył,potem do drugiej,odłożył,i bez patrzenia wziął trzecią,a w trzeciej był obrazek z podpisem "Bóg zapłać"

Gość el chulo
Ja księdzowi daje zawsze tyle samo,5 sekund,potem spuszczam psa.

Gość a ja myślę, że....
new jersey masz te dzieci z księdzem, że ich tak bronisz ? nie potrzebuje prowokować, bo mi to lata ludzie i tak mają swoje zdanie o księżach piszę jak jest u mnie