Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja taka

Boje sie zdrady....:(

Polecane posty

Gość taka ja taka

Mam chłopaka,którego bardzo kocham-uwazam, ze jest czyms najlepszym co mnie w zyciu spotkało:)Mieszkamy razem od dwoch lat-wiem, ze jestesmy szczesliwi i ze on kocha mnie tak bardzo jak ja jego,ale mimo to panicznie boje sie, ze mnie zdradzi.Zupełnie nie wiem czemu, bo poki co nie miałam nawet powodu go o cokolwiek podejrzewac.Chyba troszke sie nakreciłam czytajac watek o zdradach własnie tu na kafeterii-wszystko co tam przeczytałam było dla mnie przerazajace:( Z reszta on sam został kiedys zdradzony.Wiem, ze ja nigdy bym go nie zdradziła....Nie wiem, co robic-staram sie dbac o siebie,zeby zawsze mu sie podobac,byc dla niego dobra itp ale czy to nie za mało???

Gość dyskretna ola
wyluzuj...i tak cię zdradzi, przyjdzie taki dzień że go znudzisz i skorzysta z okazji, taki life:(

Gość taka ja taka
Nooo...wlasnie tego bardzo sie obawiam.....ale jesli juz tak sie stanie, to napewno nie pozostane mu dłuzna): Naprawde wszyscy faceci zdradzaja????

Gość LaliaEu
napewno większość tak samo jak kobiety zresztą.

Gość nic nie zrobisz
Taka prawda...jesli bedzie chcial cie zdradzic to go nie zatrzymasz..chociaz skoro napisałas ze on tez zostal kiedys zdradzony to moze ta sytuacja go czegos nauczyła:)

Gość oj tam oj tam:)
Nie martw sie na zapas-co ma byc-to bedzie...:)

Gość zła ty
Ja tez bałam sie zdrady-bardzo,az pewnego dnia to ja zdradziłam-chłopak mnie znienawidził,a zwiazek sie rozpadł-dłuuugo cierpiałam-przez własna głupote...

Gość eh.............
Im bardziej będziesz się bac, tym bardziej pilnować, on poczuje się jak w klatce, posądzany o nic, zacznie się dusic, zechce się uwolnic gdy będzie okazja... Rozwalisz sobie związek myśląc o tym... Więcej optymizmu i zaufania... gdy zaufasz a on kocha to będzie starał się byc ok.

Gość taka ja taka
Wiesz....tylko, ze ja naprawde go nie kontroluje.Fakt-jestem cholernie zazdrosna ale jak mam mu zrobic jakas scene to wole zacisnac zeby.Nie zabraniam spotykac sie z kolegami,nie sprawdzam telefonu itd Słyszałam o tak zwanych"złotych klatkach""Nie chce zeby sie przy mnie udusił,dlatego staram sie zachowac zdrowy rozsadek,ale.....po prostu sie boje....:(

Gość eh.............
Niby miałam tak na samym początku związku, że starałam się przemilczeć nigdy nie pokazywałam,że jestem zazdrosna czy boje się zdrady. Miał chyba o to lekki żal ponieważ , zazdrość delikatna jest fajna wtedy 2 osoba czuje, że kochamy...Z czasem dopiero zaczęliśmy oboje z nią przesadzać i tak przechodziliśmy od lekkich sprzeczek do większych kłótni o brak zaufania...dostawialiśmy szczeble do tej klatki, związek padł może nie tylko przez to, ale to też miało swój udział. Nie wiem jak on ja dusiłam się w takim układzie...ja jaka zaczęła pierwsza panicznie bać się zdrady... sama szukałam ucieczki... Może nie uciekłam do innego w trakcie trwania związku, ale uciekam teraz mimo, że nie spaliliśmy wszystkich mostów za sobą...

"Taka jaka " piszesz, że nigdy byś Go nie zdradziła po czym dwie wypowiedzi dalej piszesz, że cytuje "... nie pozostanę mu dłużna". Wydaję mi się, że coś jest nie tak, albo Go kochasz albo NIE. Tak na marginesie dodam nie bądź zazdrosna bo to Cię "zje" od środka.

"Taka jaka " piszesz, że nigdy byś Go nie zdradziła po czym dwie wypowiedzi dalej piszesz, że cytuje "... nie pozostanę mu dłużna". Wydaję mi się, że coś jest nie tak, albo Go kochasz albo NIE. Tak na marginesie dodam nie bądź zazdrosna bo to Cię "zje" od środka.

Gość trelemoreleeeee
taka ja taka.. im bardziej bedziesz sie bala zdrady tym szybciej on Cie zdradzi. nie kazdy facet ma zdrade 'w genach'. miej do niego zaufanie, badz dla niego dobra (ale bez wlazenia w d...pe). i nie zdradzi Cie :) nie rob scen zazdrosci! w zadnym wypadku. ewentualnie takie malutkie.. bo to dobrze robi dla zwiazku :)

Gość taka ja taka
Nigdy nie zdradziłabym go bedac z nim w zwiazku-tego jestem pewna.Napisalam, ze nie pozostałabym mu dłuzna w przypadku kiedy on zdradziłby mnie.Nie wiem, ze to odpowiednie stwierdzenie,ale chyba byłaby to taka mała zemsta:)

Gość taka ja taka
Trelemoreleeee...ja wierze,ze on nie jest z tych zdradzajacych facetow,ale mimo wszystko boje sie...Nie wiem, czy wiecie jak to jest,ale człowiek czasem bedac bardzo szczesliwym boi sie ze to utraci.... moze rzeczywiscie niepotrzebnie siew nakrecam,ale wokól tyle sie słyszy o niewiernosci.Tak jak wspominałam juz wczesniej-zaczepiłam kiedys na kafeterii watek,gdzie ludzie pisali o zdradzie swoich partnerów z zimna krwia-przeraziło mnie to strasznie....Nie rozumiem jak ludzie, którzy sie kochaja moga cos takiego robic,oszukiwac sie w ten sposob itd....

Gość taka ja taka
Czemu tak mówisz????

Powiem ci szczerze ze jesli jego ktos kiedys zdradzil to on niestety zrobi kiedys to samo,Mimo ze wypiera sie ze tego nie zrobi bo przez zdrade ukochanej osoby zostal skrzywdzony.ale jednak to zrobi,byc moze dlatego ze bedzie chcial sobie ulzyc jak ktos go skrzywdzil,wiec on tez kogos skrzywdzi.

Gość taka ja taka
Mam nadzieje, ze sie mylisz....:(