Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Nikt nie bedzie mnie nigdy chcial

Polecane posty

mimo, ze jestem bardzo atrakcyjna i prawie kazdy facet do mnie kreci, niestety uwielbiam pici na kazdej imprezie sie zeszmace, nie chodzi mi tu o seks, tylko po prostu sie zeszmace leze gdzies obrzygana, zalosna,itp.

Gość ptasiek nastroszony
nowoczesna wyluzowana , europejska , może kręci kogo taka rozrywkowa niewiasta

oj watpie, zawsze jest tak, ze na poczatku imprezy jakis koles do mnie zarywa a w srodku mowi ze mam sie odpierdolic. w sumie mi to zwisa bo juz kazdy wie jaka jestem. ale zaluje, ze nie jestem normalna.

Gość kwartnik
to fakt, obrzygańca leżącego to nawet dla żartu obsikają cieplym moczem i spódnicę jej podwiną aby goły zadek na fotce się ładnie komponował z właścicielką :)

Gość ptasiek nastroszony
mozesz tych , którzy dyskryminują Cię ze wzgłedu na Twoje upodobania i preferencje zaskarzyć do trybunału w Strasbourgu

owszem zdaje sobie sprawe ze jestem zalosna :D i musze sie zmienic. ale ja nie umie pic. zawsze sobie obiecuje ze wypije malo a konczy sie ze sie budze i nic nie pamietam. istny kac vegas moi kochani :))

to jest prawda. niestety jest to prawda. jestem zalosna laska ,ktora nie umie pic i zawsze sie zeszmaci. dziwie sie,ze mowisz,ze jest to prowokacja. jest to przeciez doscyc powszechne zjawisko. ja jestem taka tylko na imprezach. na co dzien jestem mila kobieta :))

Gość zsdw
jestem w stanie uwierzyc ze to nie prowo bo ejst wiele takich lasek ..przeciez istnieja alkoholicy a alkoholikom wszytsko jedno byleby mieli alko

najlepsze jest to ze ogolnie jestem mila i niesmiala osoba, oczywiscie gdy wypije ( a mam lekka reke do alkoholu) robie sie prawdziwa dziwka i wgl opowiadam niestworzone historiee. :o

Gość filkarek
hmm mi tez się to zdarza ale sporadycznie. Przeciętnie jakies 2 razy w roku. Najgorsze jest jak na takiej fazie w zimie trzeba 3km z buta do domu wracac :)

Gość ptasiek nastroszony
po co 3 km z buta w zime wracać? czy nie lapiej złapać okazję? lepiej mieć te 17 cm w pochwie niż 3 km w nogach

Gość filkarek
ale ja nie leze na podlodze lub cos w tym stylu :) jak juz widze że fazy nie ogarne to wychodze z klubu ide na tyl siadam na deskach i ta śpie :)

ogolnie alkohol to zlooo. no ale coz poradze, ze nie umie pic a pije. nie wiem po co chodze na imprezy skoro za kazdym razem narobie sobie jakiejs siary,typu lizansko z kolesiami,najebanie sie, wywalenie sie,itp.

Gość manusia30
nie pij dziewczyno nawet trochę , to zapamiętasz koniec imprezy i może z kimś wyjdziesz

Gość filkarek
to mi az takie cyrki się nie zdarzają :) a ile masz lat autorko?

20 lat . powaznie wam mowie zawsze nastepnego dnia mam kaca moralnego. znajomi to patrza sie na mnie jak na hmmmm

Gość filkarek
ja też mam 20lat .skąd jestes? Moze się razem napijemy? Hehe :) na drugi dzien jest rzeczywiscie czasami lipa. Zawsze wstaje z łóżka i zbieram w myslach rzeczy ktore robilem :) ale przewaznie nie są to jakies kompromitujące wydarzenia.

chyba musze przestac tak imprezowac. bo doprawdy jest to doscy poniazajace. ale nie umie jak wiekszosc wypic np. jednego drinka tylko pije tak dlugo az urwie mi sie film. :o

Gość filkarek
to przestan :) na imprezy zabieraj ze sobą mniej pieniędzy . Tle zeby nie starczylo na duze ilosci alko.

niestety imprezuje z dosyc bogatymi znajomymi,ktorzy przewaznie otwieraja rachunek i mozna brac co sie chce. takze to sie dla mnie zle konczy :( oczywiscie te obrzyganie zdarzylo sie raz czy dwa. ale wiecie ogolnie chodzi mi bardziej o przewracanie sie, mowienie bzdur,klejenie sie do wszystkich. albo sytuacja z wczoraj :D tlumacze koledze,ze pijane laski sa zalosne ale niestety nie wytlumaczylam dlaczego gdyz spadlam z takiego kreconego krzeselka taka bylam pijaniutka :o

Gość filkarek
pijana laska opowiada mu ze pijane laski są żałosne i przy tym spada z krzesla przez pijanstwo:) To sobie kolega musial o tobie pomyslec :)

no :o teraz jak o tym mysle to mi sie chce smiac :D

Gość Kimberly Kardasssian
Ja mam to samo.... tylko ze niestety czesto jeszcze uprawiam sex z kolegami ktorzy mi sie podobaja. po alkoholu mam zawsze straszna chec na sex. oststnio to zrobilam :O nie przeszkadzalo mi nawet to ze mam okres i jestem niewydepilowana:O zenua

Gość filkarek
no bo to jest w pewnym sensie zabawne :) ale po takiej akcji to raczej w jego oczach nie zyskałaś.

Gość filkarek
kimberly- ty to juz wyzsza szkoła jazdy. Ogarnij się dziewczyno :)

Kimberly Kardasssian jak miło że nie jestem sama :* prosze powiedz mi czy nastepnego dnia bardzo sie wstydzisz i boisz sie spotkac przypadkiem np. na ulicy z tym kolegą ?? owszem to jest poniekąd zabawne. ale niestety wstydze sie tego strasznie :o