Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szniaddy

dlaczego kobiety na tym forum zazdroszczą kobietom szczęśliwym które

Polecane posty

Gość szniaddy

mają piękną rodzinę, śliczne dzieci, kochajacego męża i cieszą sie tym to wy takie opluwacie i niszczycie o co wam chodzi ?

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
dla mnie to by byla porazka miec rodzine. ja jestem sama. forever alone :D

Gość wszystko do czasu....
nie chwal dnia przed zachodem slonca...

"Niestety tak jest ze jak jednemu sie powodzi to drugi chce mu to zabrac" swieta prawda, ludzie sa zawistni, co zrobic

Gość frihfeiofgheior
Bo same chcą je przerobić na takie wywłoki co to sobie życia nie potrafią ułożyć! Rozwody, kłótnie, zdrady itp. - wszystko to przez to, że zwykłe ruchanie stawiają w związku wyżej od miłości!

Gość loiuyhgtrfdsa
samotne kobiety nie sa zawistne. tylko im smutno jak porownuje siebie - nieudacznikow zyciowych- do tych spelnionych zyciowo. wiem o tym z dowsiadczenia..

Gość szniaddy
ale są takie agresywne baby tu że szok pisałam kiedyś tu o tym wydarzeniu które zrobilo na mnie straszne wrażenie mianowicie jakaś dziewczyna tu na kafe , maja ca męża, i miała w stopce śliczną córeczkę , taką kilkuletnią w kapelusiku która się smiała , śliczna i jakaś pomarańczka napisała jej że niech ten jej bachor zdechnie albo najlepiej niech ją zakopie zywcem i że jest brzydka i ona też i żeby zdechła to mąż się będzie cieszył normalnie byłam w cięzkim szoku jak chora osoba takie rzeczy pisze i ja mijam takich ludzi na ulicy :O to jeden z wielu przypadków na tym forum, można podac tego bardzo dużo

nie kazdy ma ambicje miec meza i kule u nogi jakim jest dziecko.

oj fakt albo jak niekture dziewczyny maja foto w stopce normalne nie prosza o ocene ani nic jeja jak sa jechane szok ze stresem. Glupota zawisc chec odreagowania kompleksow problemow Ba mozna i tak ale zlo zawsze wroci do tych ktorzy tego zycza ja wierze w zla karme

to ze nie kazdy ma takie ambicje nie upowaznia co po niektorych by obrazac osoby ktore takie zycie rodzinne wybraly

Gość loiuyhgtrfdsa
ale to nie sa nromalne osoby. co innego ktos zdolowany zakompleksiony bo mu sie w zyciu nie uklada ale nie jakis psychopata ktory ma agresje w sobie. poza tym wezcie pod uwage to ze ludzie na forum czy wogole w necie jak sa anonimowi to komentuja wszystko tak obrazliwie ze az szok. taki gosc jeden z drugim bredzi cos na klawiaturze bezpieczny za swoim ekranikiem a twarza w twarz nic by nie powiedzia albo podes.rał by sie skulił ogon i tyle. te najwieksze japacze w necie sa nikim w realu.. taka prawda. nikt rozsadnie myslacy nie wyzywa innych tak o dla kaprysu ani nie zyczy smierci nikomu. psychole tez maja dostep do neta. niestety. spoleczenstwo nie sklada sie z samych wylacznie zdrowych psychocznie ludzi.

Gość szniaddy
na pewno skoro one są tak zawistne i zazdroszczą mężów, dzieci , szczęśliwej rodziny to one własnym jadem się zniszczą takie podle kobiety nie są szczęsliwe , same siebie niszczą

a te tak zwane szczesliwe mamuski tez nie maja prawa obrazac nas, te ktore wybraly los bridges jones :D

Gość loiuyhgtrfdsa
zreszta nawet nie wiadomo czy to kobieta pisze, skad macie pewnosc ze to jakis chory gimnazjalista z kolega łacha mają bo piszą pier.doły na kafe??

Gość loiuyhgtrfdsa
bridget jones szukala faceta na potęge jakby ktos nie zauwazyl. laska nie chciala byc singielka poza tym zauwazcie ze to postac fikcyjna. nie ma co sie wzorowac na postaci ktora powstala w czyjejs glowie..

Gość LaliaEu
u mnie na roku przed wigilią tak sobie składałyśmy życzenia itd,gadałyśmy o tym jak to jest na święta w domu. No i jedna ze znajomych wyskoczyła z takim czymś,że składanie sobie życzeń 'wszystkiego najlepszego" jest fałszywe. No ja nikomu źle nie życzę i moje życzenia są szczere. nie rozumiem jak mogłoby być inaczej.

Gość loiuyhgtrfdsa
jak wg niej sa nieszczere to juz wiesz ze to wlasnie ona jest fałszywa. komus szczeremu nie przyszlo by do glowy ze kots moze zyczenia falszywie skladac..