Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miron23

PODNIECA MNIE ŻONA BRATA

Polecane posty

Gość miron23

ona ma 32 lata ja 23 jest nauczycielką wącham jej używaną bielizne chcę ją przelecieć

Gość falowod
a co za problem .Powiedz jej ze podoba ci sie i ze chetnie bys ja przelecial .POtem odczekaj jakis czas i badz dla niej uprzejmy i mily.NIE BOJ SIE ! BRATU NIE POWIE BO KAZDA UWIELBIA ROMASE! Ty zas zdobadz sie na smialy gest i jak masz okazje to delikatnie pogladz ja po posladku i obserwuj jak reaguje.Jak skoczy to trza dlugich podchodow a jak nie tylko grzecznie zaprotestuje to idz na calosc i smialo kontynuuj! REszte ona sam ustali co i jak !

Gość miron23
to znaczy o brata jestem zazdrosny

Gość miron23
najbardziej lubię wąchać jej bieliznę po sraczce, ma wtedy taką fajną drachę na gaciach :)

Gość falowod
jako ilustracje podam ci ze ja jako 19 latek mialem babke 32 latka! w pracy! ostro sie do niej zabralem i az sam bylem zaskoczony jak milo i gladko sie poddala ,Sama sie potem podstawiala jak mial ochote na seks. Bylo to bardzo elektryzujace i rozkoszne. Tak ze ze nie wachaj sie i idz smialo! najwyzej w pysk dostaniesz male zasmiej sie tylko.1 zobaczysz ze bedzie potem o wiele milsza dla ciebie i bedzie ci prawic rozne grzecznosci!

dlaczego zaraz, że chore ? :) ty tego nie lubisz i nie robisz i spoko, ale komuś może to pasować i nawet jakoś podniecać to znaczy zaraz że on psychol i leczyć go trzeba ? hmmmmm

Gość falowod
moim zdaniem to sciema i podpucha ten temat :) facet robi sobie z nas jaja

Gość gość
Podnieca mnie zona mojego brata a dotego ona juz sie zorietowala i juz jak bylismy sami to mi troche pokazywala i pomacac dawala.