Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamkinapiasku

Jak przezwyciężyć tą ochotę... mam problem

Polecane posty

Gość zamkinapiasku

uzależniłem się od masturbacji.. pisze teraz całkowicie szczerze codziennie muszę to przynajmniej 2x zrobic.. wczoraj jakimś cudem udało mi się tego nie zrobić i chciałbym dzisiaj też pociągnąć dzień bez walenia konia.. ale strasznie mnie skręca żeby to zrobić nie mogę sie na niczym skupic bo chce sobie ulzyć.. oczywiscie nie chodzi o samą w sobie masturbacje tylko po prostu o kobiety bo kiedydy miałem kobiete to nie waliłem konia- tylko ją ciągle chciałem ruchać, stąd później mnie rzuciła bo stwierdziła, że ja chce od niej tylko sexu.. bzdura, kochałem ją , ale do tego też chciałem dużo sexu, mniejsza o to... jak teraz przezwyciężyć to pragnienie!?!?!?

Gość smutna104
niczym moj byly... tez przez to odeszlam bo nie chcialam byc mu tylko do tego potrzebna, bo ciagle mu bylo malo

Gość gn ghhmm
chyba jej wcale nie kochales bo gdy ja rzuciles to od razu ci przeszlo. Napisales ze "kochales ja" a teraz juz ci przeszlo?

Gość kotka74-81
ryba .......to nie jest problem tylko zwykla potrzeba , wyluzuj , nie placz , rad nie szukaj tylko wal sobie