Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika 576546

Rodzina chce mnie odchudzić a ja wcale nie mam ochoty.

Polecane posty

Gość marika 576546

Dobrze czuje sie w swoim ciele, mimo, że jestem duża. Mam 177cm wzrostu i waże prawie 97 kg. Nie mam ochoty sie odchudzać, poprostu mi nie zależy, a rodzice błagają mnie wręcz żebym poszła na liposukcje, do dietetyka, na jakieś zabiegi na uda itp. Mam typ gruszka, brzuch dość płaski, małe piersi za to potężne uda i dupe. I pogodzilam sie z tym, dobrze sie juz ze sobą czuje a oni mi trują ;/

Gość tomasz09090
jesteś bezwartośiowym człowiekiem. Tak, nie powinnaś żyć

Gość sachez
mają rację, choćby dla zdrowia powinnas schudnąć

Gość co za żarty haha
masz brzuch "dość płaski" ważąc 97 kg? komedia :D

Gość marika 576546
na znak protestu zjadłam na kolację patelnię frytek, grzanki z serem i snicersa

Gość marika 576546
tak, jest dość płaski, nie mam opon mega jak niektóre grubsze osoby. Cały tłuszcz mam na dupie i w udach. Tak mi sie rozkłada. Za to cycki, ręce, klatka piersiowa, szyja, twarz i brzuch o wiele chudszy.

Gość kettysto
Ale czemu? Jak bedzie chciala to sie odchudzi. Zauwazcie sobie że ona jest bardzo wysoka. 177 cm dla takiej wagi norma to 70-75 kg. Więc masz jakieś 20 kilo nadwagi, a to otyłość jeszcze nie jest, poza tym to typ gruszka, która nie zagraża zdrowiu tak jak jabłko. Ludzie, do cholery, jacy wy jesteście żałośni, nietolerancyjni. Jakc ktoś jest gejem- ok! Jak ktoś słucha punka- ok! Jak ktoś jest grubszy- też ok, bo ma do tego pieprzone prawo!

Gość kettysto
Mam 24 lata i noszę długie włosy. Nie raz słyszałem, że prawdziwy facet to na 3 mm powinien być opitolony. Bo tak INNI chcą. A ja mam wyjebane na innych. Inni za mnie mojego życia nie przeżyją. Laska, nie przejmuj się. Rób to co uważasz za słuszne.

Gość cycuch12321
nienawidze takich zer zyciowych jak autorka. powinni cie odstrzelić dla dobra reszty ludzi

Gość kettysto
Ach. Uwielbiam polskę i polaków. Aż przypomina się modlitwa z "Dnia świra". Paranoja.

Gość sarataznawspolnej
podniecilam sie

Gość Demolalia
Tyle, ze dlugie wlosy nie sa zagrozeniem dla zdrowia a tusza tak. Rodzina Cie kocha i dlatego namawia do zrzucenia wagi. Nie dlatego, ze im sie nie podobasz. Martwia sie, ze zachorujesz.