Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o labadoha

Mój ojciec ziewa na cały głos kilkanaście razy dziennie. Wkurza mnie tym!!!

Polecane posty

Gość o labadoha

To jest tak denerwujące że mam ochotę coś rozwalić jak tylko to słysze. On wie że to wszystkich denerwuje a dalej tak robi. Jak się mu mówi zeby przestał to on na to że mamy się odwalić bo dla niego to jest przyjemne. Co zrobić żeby zaprzestał takiego ziewania?

Gość o labadoha
jak mu zwracam uwagę to mi tylko odpowiada "ssij pałę adoptowana kurrwo". Co z tym zrobić? Jak żyć?

Gość o labadoha
spadać z podszywami. Pytam poważnie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak to wkurzyc potrafi...

Gość bezmezna
powiedz zeby nie ziewal

Gość rozumiem cie-=--
mam to w przypadku swojego tescia,i nie tylko pare razy na dzien,ale doslownie co pare minut,drze ten pysk tak donosnie ze slychac go w calym domu,wkurwia mnie to tak bardzo ze jak otwiera szeroko ta morde to mam ochote rzucic w nia granat.

Gość o labadoha
rozumiem cie-=-- Dokładnie! Jedna która wie o co mi chodzi :) Cholera jasna... nie ma na to sposobu?

Gość wiesz co,.,.,.,
Zwracalismy mu uwage,ale on jest jakis pierdolniety,chyba robi to specjalnie,albo wpadl juz w taki nalog tego ziewania,straszne to jest,drazni do tego stopnia ze masz ochote zakleic mu ta morde plastrem.

Gość o labadoha
Kurcze. Dziś znowu to samo. W nocy aż musiałam zamknąć 2 drzwi żeby nie słyszeć tego ziewania. Tragedia to jest jakaś. To jest stary chłop i żadne mówienie czy krzyki na niego nie działaja. Proszę o pomoc.

Gość pimpek

wsadź mu kutachulca do paszczy, jak zacznie ziewać, a potem krzyknij na cały rozpiździel: "hapaj dziabąga do japy, pryszczata dwunastolatko". Gwarantuje ci, że przestanie ziewać.