Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onomatohera

Znowu serce boli

Polecane posty

Gość 8ggt
a kiedy zamierzasz?

Gość niby tak ,ale cos w tym jest
uczucia to się wyzjane jak cos sie ma ,a rzeczy ...najpierw to normalnie zaproś gdzieś dziewczynę sam na sam , na spacer do kina i gadajcie tam o róznych pierdołach ..o filmach , o tym co lubisz jakie hissotier miałes ciekawe w zyciu ble ble ,,moze złap za reke ja jak ona bedzie cos tam przezywać ...a uczucia wyznaje sie tez powoli na poczatku to zwykle lubie cie , lubie twoje twoarzystwo masz tyle pozytywnej energii , a potem podoba mi sie w tobie X , y ,z ...a potem czuje sie przy tobie tak i tak ...a potem czuje ze jestes dla mnie taka i tak ,a potem dopiero jakies kocham cie itp.

Gość wwiolsdfgtyhujikol
zawsze mozna szybciej np. po małym kieliszku

Gość onomatohera
zamierzam zaczac od jutra choc jakies podwaliny byly juz wczesniej :) chyba jednak zrezygnuje z tego "od razu" a postaram sie byc cierpliwy i powoli sie do niej zblizac. nawet jesli bede odrzucany. chce byc wytrwaly i pokazac ze mi zalezy. i byleby nie nachalnie. bedzie mnie to kosztowalo wiele sil a na koncu i tak moge poniesc porazke. i nie wiem jak sobie z tym poradze. bo nigdy tak nie robilem, nie poswiecalem sie dla milosci. ale czas sprobowac. oby to w koncu zauwazyla

Gość 8ggt
to życzę powodzenia, mnie ktoś ostatnio unika i jakoś to przeżyłam, widocznie już mu nie zależy

Gość niby tak ,ale cos w tym jest
UCZUĆ nie wyznaje się od razu no ludziee kochani... Zaproś ją najzwyczajniej w świecie gdzieś pod jakimś pretekstem ...albo po prostu na piwko i tyle no i nic tam nie będziesz musiał jej wyznawać ,żadnych uczuć tylko miło spędzaj czas oraz staraj się ją dotykać to ważne jest ,żeby było erotyczne napięcie ,a nie zwykłe koleżeńskie piwko

Gość onomatohera
zaproszenie to odlegly temat. bedac z nia przez wiekszosc dnia mam dosyc ulatwione zadanie. zaproszenie automatycznie oznaczaloby ze mi sie podoba. a na razie chce na na to przygotowac. i teraz pytanie , jak dlugo w tym wytrwam bo na razie nie jest za rozowo, nie widze po niej jakiegos szczegolengo zainetersowania.

Gość 8ggt
przypadkowy dotyk, ukradkowe spojrzenia itp

Gość onomatohera
przypadkowy dotyk juz byl i to nawet z jej strony ale to moglo byc dla niej cos zupelnie normalnego. nie chce wyolbrzymiac choc ...byly takie dwa znaki ze traktuje mnie szczegolniej niz innych. ale nie potrafilem tego wykorzystac lub uznalem je za cos normalnego...teraz chce sam zadzialac.

Gość 8ggt
a można wiedzieć ile macie lat?

Gość onomatohera
25

Gość 8ggt
to jesteście trochę starsi ode mnie :) Nie masz nic do stracenia, a zyskasz odwagę już na całe zycie

Gość onomatohera
wydaje mi sie ze nie. juz raz przechodzilem przez cos podobnego i takie cos odwagi nie dodaje. tymbardziej ze mi blizej do zdziwaczenia od samotnosci niz znormalnienia z nia u boku

Gość 8ggt
ja już nic nie oradzę, niech spełnią się twoje marzenia, powodzenia, dobranoc

Gość onomatohera
dzieki, dobranoc