Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nata95

co mam zrobić?

Polecane posty

Więc to zaczeło się tak , chodziłam do drugiej klasy gimnazjum przyszedł wrzesień,nowi uczniowie i on , w moim wieku Piotrek tyle ze nie zdał , odprowadzanie do domu , rozmowy na gadu , jednym słowem chlopak nie potrafił sobie odpuscic. Zaczełam przyjezdzac do jego znajomych na osiedle , poznawałam ludzi , grube melanże , skun , feta i wszystko po kolei .. wkoncu poznałam Dawida(Lakiera)który spodobał mi sie bardzo. Bałam się ze mu sie nie spodobacz czy cos w tym stylu , a jednak , spotkalismy sie potajemnie pewnego dnia , tak żeby Piotrkowi nie było przykro , lubiłam go bardzo , ale nic wiecej. Gdy przyjechałam do Dawida , skonczyło sie to wiadomo jak ... spotykalismy sie z tydzien moze dwa (ale tak zeby nikt nie wiedział) aż w koncu zaczynało mnie to drażnić , zaczelismy ze sobą być. po jakis 2-3 moze 4 miesiącach kochał mnie bardziej niz kogo kolwiek , zmienił sie nie do poznania , zrobil by dla mnie wszystko, lcz nie rozumiał paru rzeczy i prawde mówiąc ,powoli mnie denerwowała ta jego miłość , fakt było zajebiscie ale nie czułam do niego tego co kiedyś , oczywiscie Piotrek na nasz związek zaragował bardzo dziwnie , był bardzo smutny co było widac , robił wszystko bym z nim była nie wyobrazał sobie innej dziewczyni poza mną. W koncu zaczynałam oszukiwac Dawida , przyjezdzałam do Piotrka siedzielismy gadalismy i to zdarzało sie dosyc czesto , kiedy tylko Dawid wyjezdzał , spotykałam sie z Piotrkiem (Wem to co robiłam jest okropne i do tej pory w to niewierze) za którymś tam razem spotkania z Piotrkiem poraz kolejny sie przespaliśmy , to był maj Dawid był u Babci w Warszawie , zapewniałam go ze go kocham itp.. ale to nie była prawda. Po przyjezdzie Dawida dość długo nie mialam miesiączki , Dawid perzypuszczał ze bedziemy miec dziecko , bo przeciesz niewiedzial ze go zdradzam , niestety ja wiedziałam !. Zrobiłam test z dawidem byłam załamana ! w ten sam dzien to był wieczor spotkałam sie z Piotrkiem by powiedziec mu o ciazy , on sie po prostu zasmiał i powiedzial ze damy rade itp.. . przez dwa miesiace oszukiwalam dawida ze to jego dziecko , doszło do spotkania zrodzicami , naszczescie przyjeli to bardzo dobrze . lecz po jakims czasie nic mi sie nie ukladało , nie moglo przeciesz tak byc przyznałam sie dawidowi o tym co sie wydarzyło , BYŁO MI GO NAPRAWDE SZKODA !!! a Piotrek miał i mam mnie w dupie do tej pory po prostu zrobil ze mnie kurwe , Dawid dostal wyrok na 5 lat i zostałam sama w 8 miesiacu ciązy . Wiem ze to jest okropne ale taka jest prawda nie oczekuje zrozumienia czy cos w tym stylu , po prostu chcialam to opowiedziec .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować