Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nata95

pomóżcie!!!!!

Polecane posty

Więc to zaczeło się tak , chodziłam do drugiej klasy gimnazjum przyszedł wrzesień,nowi uczniowie i on , w moim wieku Piotrek tyle ze nie zdał , odprowadzanie do domu , rozmowy na gadu , jednym słowem chlopak nie potrafił sobie odpuscic. Zaczełam przyjezdzac do jego znajomych na osiedle , poznawałam ludzi , grube melanże , skun , feta i wszystko po kolei .. wkoncu poznałam Dawida(Lakiera)który spodobał mi sie bardzo. Bałam się ze mu sie nie spodobacz czy cos w tym stylu , a jednak , spotkalismy sie potajemnie pewnego dnia , tak żeby Piotrkowi nie było przykro , lubiłam go bardzo , ale nic wiecej. Gdy przyjechałam do Dawida , skonczyło sie to wiadomo jak ... spotykalismy sie z tydzien moze dwa (ale tak zeby nikt nie wiedział) aż w koncu zaczynało mnie to drażnić , zaczelismy ze sobą być. po jakis 2-3 moze 4 miesiącach kochał mnie bardziej niz kogo kolwiek , zmienił sie nie do poznania , zrobil by dla mnie wszystko, lcz nie rozumiał paru rzeczy i prawde mówiąc ,powoli mnie denerwowała ta jego miłość , fakt było zajebiscie ale nie czułam do niego tego co kiedyś , oczywiscie Piotrek na nasz związek zaragował bardzo dziwnie , był bardzo smutny co było widac , robił wszystko bym z nim była nie wyobrazał sobie innej dziewczyni poza mną. W koncu zaczynałam oszukiwac Dawida , przyjezdzałam do Piotrka siedzielismy gadalismy i to zdarzało sie dosyc czesto , kiedy tylko Dawid wyjezdzał , spotykałam sie z Piotrkiem (Wem to co robiłam jest okropne i do tej pory w to niewierze) za którymś tam razem spotkania z Piotrkiem poraz kolejny sie przespaliśmy , to był maj Dawid był u Babci w Warszawie , zapewniałam go ze go kocham itp.. ale to nie była prawda. Po przyjezdzie Dawida dość długo nie mialam miesiączki , Dawid perzypuszczał ze bedziemy miec dziecko , bo przeciesz niewiedzial ze go zdradzam , niestety ja wiedziałam !. Zrobiłam test z dawidem byłam załamana ! w ten sam dzien to był wieczor spotkałam sie z Piotrkiem by powiedziec mu o ciazy , on sie po prostu zasmiał i powiedzial ze damy rade itp.. . przez dwa miesiace oszukiwalam dawida ze to jego dziecko , doszło do spotkania zrodzicami , naszczescie przyjeli to bardzo dobrze . lecz po jakims czasie nic mi sie nie ukladało , nie moglo przeciesz tak byc przyznałam sie dawidowi o tym co sie wydarzyło , BYŁO MI GO NAPRAWDE SZKODA !!! a Piotrek miał i mam mnie w dupie do tej pory po prostu zrobil ze mnie kurwe , Dawid dostal wyrok na 5 lat i zostałam sama w 8 miesiacu ciązy . Wiem ze to jest okropne ale taka jest prawda nie oczekuje zrozumienia czy cos w tym stylu , po prostu chcialam to opowiedziec .

Gość lalalalalalalalamała
było myśleć co się robi ! Widzisz dawid był lepszy.

Gość gbdvsa
mieć szesnaście lat i w doopie caly świat :classic_cool: