Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvbnm1234

Niedojrzały facet ?

Polecane posty

Gość zxcvbnm1234

Zastanawiam się nad moim mężczyzną. Niby wszystko jest git, bez zagłębiania się w zbędne szczegóły ale... No zawsze jest to ale, ostatnio zaczęłam się zastanawiać, czy jest to facet dojrzały do tego by być w związku i z którym zakładać rodzinę. Po pierwsze pochodzi on z rodziny, gdzie rodzice się nigdy nie ożenili a matka zostawiła ojca po jakichś 20 latach. Po drugie zaczęłam się przyglądać takim subtelnym znakom oznaczającym brak chęci iścia w stronę rodziny a bardzie w stronę "co ja bym chciał w życiu zrealizować" Ma on 31 już prawie lat a zachowuję się jak taki 25 latek może. Co ostatnio zauważyłam w skrócie: - jego zdanie nt kupna mieszkania: kupując mieszkanie kupiłby by takie a takie ( z myślą o dodatkowym pokoju na jego hobby) nie na być może dziecko w przyszłości. - nie kupi samochodu bo jest on mu ...nooo do niczego nie potrzebny, ale gdy ktoś ma go podwieźć to w sumie jest lepiej jechać samochodem.... (nigdy go samochody nie pociągały wg niego, kiedyś niby jeden miał i stwierdza, że teraz mu do niczego się nie przyda.... jak to do niczego? A dla podwożenia żony do pracy czy dzieci do szkoły? ) - mieszkamy w dwóch różnych miejscach i raczej nie planuje się przybliżyć, liczy, że to ja się przybliże, najpierw była wersja, że mogłabym mieszkać gdzieś indziej obok niedaleko, potem że no w sumie razem ale bliżej jego miejsca zamieszkania, a teraz słyszę, że on zamierza popracować parę lat tam gdzie teraz pracuję i przeprowadzić się na trochę do innego kraju. A gdzie tu myśl, żeby się ożenić, osiedlić się zrobić dzieci ? W wieku 40 lat? Nie wiem czy to nie są symptomy strasznego samoluba, który tylko myśli o sobie. Dziewczyny i chłopacy, powiedzcie mi jeśli wiece, bądź z własnego doświadczenia czy są jakieś mierniki czy wskaźniki tego jak bardzo facet jest niedojrzały? A może przejrzałyście same jakichś facetów w przeszłości i chcecie się podzielić przykładami zachowań, żeby uchronić kolejną zagubioną dusze - czyli mnie przed niechybnym losem ?

ożenili, iścia , chłopacy ...nie wspominam o składni i ort.- WTF:O:O:O:O??? Nie wiem czy jest to kwestia dojrzałosci czy nie. Z pewnoscią nie planuje z Tobą zakładac rodziny

Gość duze dziecko
wyjechac za granice to mozna razem, ale bardziej kluje w oczy tol, ze nie planuje zebyscie razem zamieszkali:o dlugo jestescie razem?