Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ValerieBlack

JAK GO ODNALEŹĆ??

Polecane posty

Gość ValerieBlack

Słuchajcie byłam dziś na basenie z mamą. Mam 18lat, obok mnie pływał taki chłopak, wydawał się trochę znajomy. Myślałam,że to mój kolega ze szkoły.. Okazało się,że jednak się pomyliłam, bo gdy zdjął czepek i okulary, to raczej go nie przypominał... Spodobał mi się z wyglądu. Widziałam,że na mnie zerka. Był z kolegą. Kiedy wychodziłam z wody, jeszcze chwilę popatrzyłam na niego i poszłam do szatni do wyjścia. Kiedy wyszłam z szatni, gdzie przegrałam się już w ubrania, oddałam kluczyk. Poszłam na dół, gdzie odbiera się kurtki, obuwie. Tam widziałam,że On siedzi na ławeczce. Początkowo położyłam swoje rzeczy obok niego, ale moja mama stwierdziła,że lepiej przejdźmy dalej,bo jest więcej miejsca.. Patrzyłam na niego, On patrzył na mnie.. Troszkę żałuje,że nie zagadał. Chce go poznać, jak to teraz zrobić? Wymyśliłam,że jutro też idę na ten basen.. Podpowiedzcie mi.. proszę

Gość ValerieBlack
No właśnie, chcę chodzić na ten basen,ale nie będę tam przebywać 24/7. Myślałam, nad jakąś wiadomością w internecie,ale,żeby też się nie wystraszył,albo pomyślał,że jestem jakąś wariatką.

Gość ValerieBlack
help ludzie

Gość strzel se z paltza
jako i ja se strzelam !:classic_cool: dzisiaj też jest dzień ! :)