Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bogaty

Pytanie do Pań. Co sądzicie o tym pierścionku zaręczynowym?

Polecane posty

Gość wróżka z kafe
Ja mam jeden 0.03 ct i o nic mi nie zaczepiał przez ostatnie 10 lat i podejrzewam zaczepiać nie będzie.

Uważam,że jesli ma się skromny budżet to warto dobrze przemyśleć zakup - najlepiej wybadać co lubi narzeczona bo jeśli ma taki gust jak niektóre z was to owszem będzie zadowolona bo malutki ale brylant Ale jeśli ma taki jak mój to zadowolona nie będzie

Jeśli mam być szczera to nie obchodziła mnie ani cena ani to czy jest brylant czy cyrkonia tylko sam wygląd - miał być ładny i koniec:)

Artigiana :DMój mnie tez chyba nie:DBo jakby kochał to by wziął kredyt i kupił taki z megaśnym brylanciorem za 10 tys najmniej:P

Gość ja taki kupiłem
spodobał się i dziś już jest moją żoną :-)

Adalis - hahahahahahaha :D :D No dokładnie jak oni śmieli nie wydać 3 średnich krajowych.

Gość problemowa narzeczona
nie chodzi o to ze kamyk będzie się czepiał tylko że jest niepraktycznie zbudowany ten pierscionek. Ta "Łapka"co wystaje będzie się wadziła o wszystko, mówie to z doświadczenia bo miałam bardzo podobny i doprowadza to do szału bo nie możesz przeczesać ręką włosów bo już się zaplączą w tą łapkę, trzeba się ciągle pilnować i uważać by nie zaczepiać sweterków, w pracy o coś nie zawadzić itp. Pomyśl nad innym modelem. Tak jak ktos pisał najlepiej pochodzić po jubilerach i tam mają duży wybór i dobra jakość, przynjamniej widzisz co kupujesz.

Gość autorze przemyśl
autorze, nie wiem czy chodziłes juz po sklepach jubilerskich czy tylko patrzysz w internecie. idź do sklepu wtedy będziesz widział rzeczywisty rozmiat takiego kamyka. pierścionek jest ładny, ale rzeczywiście bardzo maleńki. Jeśli twoja dziewczyna ma masywne dłonie to nie będzie dobrze wyglądać. dla ułatwienia przesyłam ci (przepraszam za jakos ale robione z komórki przed chwilą nie mam tam makro) zdjęci mojego pierscionka zaręczynowego. mam rozmiar palca 11 więc średnie dłonie. rozmiar kamyka to 0,17ct - zebyś miał porównanie jak to na dłoni wygląda. tzn. jak sam widzisz mój kamyk nie wygląda na duzy a jest to masa 5 razy większa od masy twojego kamyka. wyobraź sobie jak tówj moze wyglądać - przy malutkich rączkach ładnie, ale przy większych może być w ogóle niewidoczny. oto zdjęcie http://www.voila.pl/186/gr0oz/?1

"autorze przęmyśl" ma racje. Mały kamyczek na większych dłoniach może wyglądać komicznie.

autorze przemyśl MAsz absolutną rację.Nawet jeśli jego dziewczyna ma takie dłonie jak Twoje to ten jego pierscionek będzie malusieńki Ten Twój pasuje Ci idealnie:)Właśnie taka wielkosc mi pasuje:)