Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firanka ze szkła

mojemu mezowi podoba sie inna

Polecane posty

Gość firanka ze szkła

drogie dziewczyny,faceci tez niech sie wypowiedza,powiedzcie co byscie zrobily na moim miejscu.Moj maz ma dobrego kumpla,ktorego dziewczyna mu sie podoba-mojemu mezowi.Powiedzial mi kiedys ze mu sie podoba,jest ladna i wogole ale ze to tylko slowa i ona kompletnie go nieobchodzi jako dziewczyna,bo kocha mnie i bla bla bla.Ok,rozumiem....ma prawo mu sie podobac.Ale wczoraj slyszalam jak mowik do innego kolegi o niej i powiedzial ze:slucha,ale ona w huj fajna szmata jest.Te slowa mnie dobily,mogl inaczej to powiedziec.co prawda zaraz potem dodal ze to tylko slowa i wogole...co mam myslec ?

nic... podobać się ktoś komuś nie może ??? fakt, że brzydko o tym mówi, ale widocznie tak go sobie wychowałaś :classic_cool:

Gość z ręką na sercu
czy nigdy w trakcie trwania Waszego małżeństwa nie pomyślałaś o żadnym innym facecie, że jest przystojny??

Gość firanka ze szkła
ok,ja rozumiem ze mu sie podoba,mi to sam powiedzial wczesniej.ale te slowa skierowane do kolegi,takie inne...byl wypity co prawda,ale mogl ladniej to ujac.no ruszylo mnie to.

ale mogl ladniej to ujac.no ruszylo mnie to. hahaha ladniej? kamracie czyż ta dziewoja nie jawi ci sie szmata w chuj fajna?

Gość konfucja
To prowokacja? Jeśli nie, to Twój mąż chyba wywodzi się z jakiś nizin społecznych, a przynajmniej używa takiego języka:O Współczuję głęboko.