Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukanaaa

chce z nim zerwac jak najszybiej ale ...

Polecane posty

Gość oszukanaaa

ma mi do oddania spora sume pieniedzy do lutego. czy zerwac z nim teraz czy jednak lepeij poczekac az mi najpierw odda kase i przecierpiec ten czas teraz.?? co radzicie ?

Gość tylko odpowiem...
jaka to suma? :)

Gość oszukanaaa
3 tys zlotych

Gość tylko odpowiem...
hmm później może być problem ze zwrotem kasy, zależy od człowieka... a ile byliście razem?

Gość konfucja
Spisz z nim umowę i po podpis do notariusza ;) Dlaczego chcesz z nim zerwać? Ile macie lat i jak długo jesteście razem?

Gość mariner
odczekaj i pod pozorem ze ci potrzebna kasa naciskaj aby ci oddal chociaz 90% potem zerwij.Jak z nim zerwiesz teraz to pozegnaj sie z kasa.Jak mozna byc tak naiwnym i pozyczac tyle kasy facetowi? zapewne zapwnial ze kocha a teraz zaczal byc niegrzeczny? stary numer naciagaczy. Ze tez wciaz trafiaja sie naiwne ! chyba tez zabiore sie za naciaganie :) zamiast pracowac i ciulacz grosze

Gość oszukanaaa
kocham go , i chcialam mu pomoc. On mnie zdradzil. Przebaczylam bo tak bardzo go kocham, ale teraz stwierzdilam ze mecze sie w tym zwiazku. zaczyna sie nowy rok, nowe postanowienia, chce posprzatac w moim zyciu i wymiesc wszytko co zle. Nie bede potrafila spotykac sie z nim nadal i zostac jego przyjaciolka. Musze zakonczyc te relacje i nie chce wiedziec co u niego slychac i co robi. Tylko chce zeby oddal mi pieniadze, ale umawialismy sie na luty. I nie wiem co teraz z tym zrobic. Chce zakonczyc to jak najszybciej dla mojego dobra, ale mam watpliwosci jak to bedzie z kasa jesli zrobie to zanim mi ja odda. nie wiem co robic? oboje mamy po 30

Gość mariner
zdrowy rozsadek podpowiada abys byla mila dla niego az odda pieniadze bo je stracisz z pewnoscia! jak 2=2=4 Mozesz wuluzowac nieco czestosc spotkan ale nie zrywaj tylko czekaj na te kase.Chyba ze nie chcesz juz tej kasy. Jak w lutym nie odda i bedzie krecil oznacza to ze chce abys z nim zerwala i bedzie mial powod aby cie unikac.NACIAGACZ! a ty naiwna.Mnie to pachnie naciaganiem na odleglosc. Jak facet prosi o pozyczke to trzeba umowe spisac,ze swiadkami ,na papierze ! zawsze bedzie dowod i nie zostawi cie na lodzie bez kasy !

Gość mariner
wg amerykanskich badan dzieci ktorym polozono cukierek przed nosem i obiecano ze dostana dwa ale musza go nie dotykac poki wychowawca nie wroci i cierpliwie czekaly osiagaly w zyciu w 90% przypadkach sukces oraz byli szczescliwsi. Niech to bedzie wskazowka dla ciebie ze cierpliwoscia sie wygrywa a jak dzial na lapu capu to zawsze przegrywa!

Gość Marek41
Cześć. Jestem facetem po 40stce, moja żona to nadal zadbana i seksowna kobieta.Wraz żoną postanowiliśmy spróbować nowego układu a więc 2m+1k chcielibyśmy znaleźć miłego przyjaciela w wieku 19-49l do zrealizowania tej fantazji. Liczymy na dłuższy układ. Tutaj daje zdjęcia mojej żonki jak i moje. http://hopka.pl/z81ca

ja bym poczekala moja znajoma miala podobna sytuacje facet jej wisial 4tys zl, mial oddac, oni sie rozstawali i zchodzili bo ona bala sie ze jej nie odda pozniej mowil ze w ratach odda ale jednak oddal w calosci i ona go w tym momencie zostawila rozumiem 5zl, albo 50zl to mozna machnac reka, ale nie kilka tysiecy

Gość mariner
Mnie sie wydaje ze czewrona lampka powinna sie jej zaplic juz jak poprosil ja o pozyczke,ze z tej maki chleba nie bedzie!. Tacy ludzie sie tez zdazaja.Ja mialem podobny przypadek z pewna pania swierzo pzonana.Boski seks ,oddana calym cailem i dusza i nagle prosba o pozyczke 5 tys zl! wykrecilem sie z tej znajomosci natychmiast bo zaobserwowalem dziwnie lekcewazacy jej stosunek do pieniedzy i w ogole problemow zyciowych.NO! jest taki gatunek ludzi ,co to wisza zawsze komus pieniadze i zyc bez tego nie potrafia. Zwykle zeruja na naszych uczuciach : milosci,sympatii,przyjazni

Gość gggg343
Zerwij teraz i go potem męcz o oddanie. Masz 30 lat, nie warto marnować nawet jednego dnia na dziada z którym się męczysz :P

Gość kłak z nosa
weź mu nerkę w zastaw i zerwij!

Gość oszukanaaa
po co mi jego chopra nerka, nie wiadomo czy nie ma jakis chorobsk ...sypia z kim popadnie chyba ...

Gość oszukanaaa
no i co, nikt sie wiecej nie wypowie ... jakby te 3000 ti bylo nic, a w dodoatku moje zlamane serce. :((((