Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adampoko

list motywacyjny dobrze czy źle ?

Polecane posty

Gość adampoko

chcę wysłać CV i list motywacyjny do innego miasta i mam pytanie czy dobrze napisałem ostatni akapit ? "............................................................................................................ ... Z przyjemnością stawię się na rozmowie kwalifikacyjnej, na której osobiście będę mógł się Państwu zaprezentować. Jestem gotowy zmienić miejsce zamieszkania." Z poważaniem

Gość adampoko
może być tak ?

Gość kika1222
hm....ja chyba nie wspominałabym o zmianie miejsca zamieszkania. Jaką masz pewność, że znajdziesz w danym miejscu mieszkanie...nie jestem ekspertem...ale gdybym była pracodawcą uznałabym to za lizusostwo...odrzuciłabym to podanie. Ważniejsze jest doświadczenie, kursy, Ty...to co umiesz i co sobą reprezentujesz. Jak dobrze wypadniesz i będą Cię chcieli zatrudnić to wtedy poszukasz nowego mieszkania. Decyzja należy do Ciebie

Gość czerwona_porzeczka
Z przyjemnością stawię się na rozmowę kwalifikacyjną, na które... itd. Błąd gramatyczny.

Prawidłowo będzie: Z przyjemnością stawię się na rozmowę kwalifikacyjną, podczas której... / w trakcie której...

Gość kika1222
Z przyjemnością spotkam się z Państwem osobiście, by dokładniej zaprezentować moją osobę i odpowiedzieć na dodatkowe pytania.

Gość Zuzanna Amelia ####
To ze na rozmowie kwalifikacyjnej zaprezentujesz sie osobiscie jest dosyc oczywiste. Wiec to brzmi troche jak slogan. Napisz raczej ze na tej rozmowie mozesz przedstawic cos dodatkowo lub uzgodnic jakies szczegoly.

Ja bym napisała: "Będę wdzięczna za umożliwienie mi pełnego zaprezentowania swojej osoby podczas rozmowy kwalifikacyjnej" A o gotowości zmiany miejsca zamieszkania wspomniałabym przed tym ^^ a nie na samym końcu.