Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mada20

sennosc brak energii bole glowy

Polecane posty

Mam 20 lat. Nie wiem co mi jest. Od dość długiego czasu ciagle chodze niewyspana pomomo iz spię normalnie (8-9 godzin albo i wiecej). Czasem mam problemy z zasnieciem w ogole, ostatnio coraz czesciej budze sie okolo 3-4 w nocy i "drzemam" do 6-7... Mam baaardzo czeste bole glowy, ostatnio 3 dni pod rzad bol nie chcial minac, to bylo straszne zazwyczaj boli z jednej strony (lewej)... tak dziwnie kluje nie mam na nic sil, zero energii, najchetniej caly dzien lezalabym w lozku. myslicie ze to anemia? nie wiem co myslec na seks w ogole nie mam ochoty ani sil.

Gość zrób badania krwi bo
to mogą być różne sprawy np tarczyca

tabletki antykoncepcyjne łykasz? Jak tak, to je zmień. I zbadaj tarczycę jak przedmówca pisze.

Gość bla kaa
a ciśnienie jakie?

Gość gość
Mam 31 lat, męża, dwoje dzieci i niczym nie umiałam się cieszyć...Niczym nie potrafiłam się odprężyć, wyluzować...wszystko robiłam z trudem...wymuszałam na sobie każde działanie. Nie płakałam od ładnych paru lat..każdy smutek przeradzał się w złość...wszystko mnie irytowało. Objadałam się do bólu i nienawidziłam siebie za tą słabość...nie czułam się atrakcyjna, warta czegokolwiek...z pomocą przyszła mi magia….chodzi tu o oczyszczenie aury które zamówiłam na http://energiaduchowa.co.pl/?p=21 , dzięki temu moje życie zaczęło się zmieniać. Znowu potrafię poczuć się świetnie i zaczęłam akceptować samą siebie. Przestałam się objadać i schudłam już 7 kg. Czuję że idę z każdym dniem do przodu.