Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaionjn

Nie pasują mi rozpuszczone włosy. Komuś jeszcze?

Polecane posty

Gość onaionjn

Zdecydowanie ładniej wyglądam, gdy mam włosy upięte w kok albo kucyk, do tego wysoko uniesiony. Czemu tak jest? To zależ od kształtu twarzy?

tak samo jak mi, mam duży łeb do tego taki okrągły, myślałam o ścięciu ... dopiero jak dziecko będzie bo nie chce w szoku urodzić :D

Gość onaionjn
Włosy mam długie, takie z 2 cm poniżej zapięcia od stanika :D

Gość onaionjn
Ale mam grube i generalnie nie wyglądają one jakby były takie długie. Niektóre kobiety mają takiej samej długości włosy co ja, a u nich wyglądają jakby były dłuższe. Kształt twarzy mam owalny. A Ty? To, że pasują nam bardziej upięte włosy to zależy od kształtu twarzy?

tak mi się wydaje, ja mam niby owalny ale brak zarysowanej kości żuchwy oraz policzkowej i wyglądam jak ze sporą nadwagą :( moje włosy są krótkie, do ramion, ale miałam jeszcze niedawno długie

ja mialam to samo jak mialam krotsze wlosy to ciagle kitka kitka niedawno zaczelam rozpuczac i kazdy mi mowi ze lepiej w rozpuszczonych bo sa dluzsze i sie lepiej ukladaja ale na codzien chodze w kitce albo w koku, ewentualnie delikatny warkocz to po prostu bardziej wygodne

Gość onaionjn
Ja też właśnie mam brak zarysowanej kości żuchwy i policzkowej, i to pewnie to powoduje, że ładniej nam z upiętymi włosami. Ja też czuję jakbym była gruba na twarzy, ale znajomi mówią, że tak nie jest, więc Tobie pewnie też się tylko tak wydaję. Używasz bronzera?

Gość onaionjn
a g n i e s z k a _ - Tobie lepiej w rozpuszczonych, a nam na odwrót :)

mi pasuje wszystko rozpuszczone kitka warkocz mam bardzo ladny ksztalt glowy i bardzo ladne uszy ;) az moja mam sie dziwi w kogo mam takie ladne uszy heheh

Gość onaionjn
Japkoszczurka - Pewnie tak tylko Ci się wydaje, bo skoro masz owalny kształt twarzy.

Gość onaionjn
A u mnie właśnie na odwrót :)