Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjątkowy musi być

makijaż ślubny wrocław- polecicie kogoś sprawdzonego?

Polecane posty

Gość wyjątkowy musi być

szukam świetnej wizażystki, która zrobi mi na ślub makijaż. Jest we Wro taka osoba, nazywa się Agnieszka Zielińska, ale nie moge znaleźć na nia namiaru (znalazłam jej filmiki na you tube), wiem że pracowała (pracuje?) w TEB Edukacja...a może któraś z Was ma na nią namiar? a jakie nie to może możecie kogoś sprawdzonego polecić? pozdrawiam

Gość MAKIJAZ
Odradzam Agnieszkę Zielińska która przyjmuje we Wrocławiu - zrobiła mi okropne, czarne tandetne brwi a efekcie miały być jasne. Cyt. słowa doświadczonej rzekomo kosmetyczki - makijaż perm to tatuaż - ODRADZAM - chyba,że ktoras chce chodzic z typowym wieziennym malunkiem na twarzy. Dla potwierdzenia moge zainteresowanym wysłać zdjęcie na maila. Mało tego - kosmetyczka nie pokazuje barwinika!

Gość Tamara1212
Wiesz co jeżeli miałabym Ci polecić makijaż na ślub to możesz sobie pozwolić na permanentny . Od razu będziesz gotowa na poprawiny i nie zmaże Ci się w dodtaku na co dzień zaoszczędzisz sporo czasu . Jeżeli chodzi o Wrocław to tylko www.klinikaurody.net.pl skontaktuj się z nimi oni już wszystko Ci wyjaśnią ..

Gość Anja ann
Ja do swojego ślubu skorzystałam z usług Pani Malwiny Polecam Tel. 693-499-037 www.timeformakeup.pl

Gość Jagaarr
Ja bardzo chwalę sobie gabinet Wyspa Piękna. Byłam u nich kilka razy i nie zawiodłam się . Świetna atmosfera, bardzo profesjonalne podejście do klienta . Polecam jak najbardziej ! Z pewnością będziesz zadowolona