Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjdlakjdlaksjda

tarot z allegro sprawdza się?

Polecane posty

Gość lkjdlakjdlaksjda

korzystał ktoś z was z któryś tam ofert???

Gość ja krozystalam z wielu
ale wiele sie nie sprawdzilo a niektore sie sprawdzily lecz nie w calosci...sama nie wiem co o tym sadzic,....

Gość Obiektywnie i prosto powiem
Nie sprawdza się. 2 razy mi wróżyła i się nie sprawdza.

mi jeden pan wrozyl i w sumie to mi sie nawet sprawdzalo...ale nie do konca. Dpodatkowo powiem Ci ze sprawdzaly mi sie dosyc wrozby Beaty kalinowskiej ale nie z allegro. Ona ma swoja str internetowa. Nie wie jak teraz ceny ale rok temu 1 pyt kosztowalo 20 zl a 3 pytania 45 zl chyba...mozna bylo wyslac maila lub rozmawiac przez kom...

Gość Obiektywnie i prosto powiem
pisałam o Sylwusi

aha rpzypomnialam sobie, ze kiedys sprawedzily mi sie wrozby od jednej babki...za niewielkie pieniadze, wsyztsko nawet miesiac ktory podala mi sie sprawdzil. Ale teraz ma zawieszone konto bo urodzila dziecko

Gość 5e65356
ten od sylwusi się nie sprawdza, u innych osób jeszcze nie sprawdzałam... w dodatku sylwusia nie chciała oddać kasy za swoje trefne wróżby więc zgłosiłam jakiś czas temu całą sprawe na policji :D przyjeli :classic_cool:

Gość wejdz i wyjdz
kalinowska to mistrzyni manipulacji,nic mi sie nie sprawdzilo z jej wrozb.A niby taka trafnosc i znawca:P

Gość zoolinkaaa Ania
mnie się Beata Kalinowska sprawdza 70-95% korzystam od 6lat z pełnej sesji u niej .

Gość gość
Różnie, ale też nie polecam Sylwii

Gość gość
Nie polecam Beaty Kalinowskiej, sprawdzalność zerowa! :O

Gość gość
tarot nie jest za darmo trzeb zapłacić własnym ciepieniem jak każdy grzech bałwochwalstwa ściąga cierpienie na twoje dzieci

Gość gość
Daj spokój z grzechem :) Macie na myśli tę ze Stalowej Woli? Ma na imię Sylwia, od dawno wiadomo, że oszustka, ale chyba nie ma nicka Sylwusia, a Bogini Losu czy coś?

Gość gość
Ja korzystałam z Wróżki Dobrej Jadzi, wróży za symboliczne 2 zł a jej odpowiedz jak za taką cenę jest obszerna no i się sprawdza. Polecam też bardzo GreatLakshmi, bardzo ciepła i kompetentna wróżka ale teraz wróży na wróżbyonline jako wróżka Sanaya.

Gość Dariauskok
Mnie się akurat Beata Kalinowska jako jedyna zawsze sprawdza w 100% kto ma pełną sesje wie o tym doskonale sama mówi o sytuacji i przeszłości u mnie zawsze pokrywa się 100% a potem czekam an sprawdzenie się przyszłości i tez się sprawdza Dla mnie najlepsza :) z wróżek z allegro nie korzystam Poza tym o tej Sylwusi słyszałam dziwne opinie na jej temat zresztą wystarczy na Allego poczytać komentarz po Negatywami

Gość gość
Zadzwoniłam i muszę przyznać nie spodziewałam się że Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl będzie wiedziała aż tak wiele o mnie i moim życiu. Naprawdę ma dar. Co do wróżby to trzeba poczekać bo dzwoniłam wczoraj.

Gość gość
Potwierdzam Grażyna z wrozkagauri.pl to bardzo konkretna wróżka i doskonale doradza

Gość gość
Z całego serca polecam rytuały miłosne wróżki Diany (z wrozkadiana.pl)! Otrzymujecie jasne instrukcje i musicie się ich tylko w stu procentach trzymać, żeby osiągnąć swój cel - u mnie było to uratowanie małżeństwa. UDAŁO SIĘ!!!

Gość See

Bogini losu tzw Pani Sylwia, po otrzymaniu przelewu nie odpisuje na wiadomości