Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjarubikon

Figura do oceny- FOTO

Polecane posty

Gość Wiedźmak Plugawiec
Jaki palant. Próbuje udowodnić, że kobiety z figurą proste jak linijka, dają tożsame przeżycia estetyczne co chociażby gruszki, czy klepsydry. Napisz, jaką Ty masz kurwa radochę z ruchania dziewczyny, która z figury jest taka sama jak Ty ?

Gość nie martw się, wszyscy cię
ludzie dajcie spokój, ta figura jest fajna i zazdrościcie :P

Gość braktalii
wiedzmak racja, ja mam kiepska figure teraz mam troche tego cialka prporcje miedzy biodrami i talia tez, nie wyglada to super, ale takiej figury jak autorka nie chcialabym mieć. I nie chce nikogo obrazac naprawde brzydko to wyglada pierwsze co to wlasnie to mi sie rzucilo a to co dodał wiedzmak to ja przed ciazą :(

Gość braktalii
czego mam zazdroscic, co by mi szkodzilo powiedziec ze ktos super wyglada na co . przeciez przez to bym niewyładniala ..

Gość kasienka1339
Niestety nie tylko w ruchu. Zawsze sie trzeba ladnie prezentowac

Gość nie martw się, wszyscy cię
tak, w ruch, ruchu, najbardziej liczą się biodra, bo co z tego, że dupa jak szafa trzydrzwiowa, jak nie potrafi się ruszać :P ja bym chciała mieć taką figurę, jak wcześniej pisałam mam szerokie biodra i trudno kupuje się spodnie, o sukienkach nie wspominając, no dół mam 2 numery większy od góry

Gość Wiedźmak Plugawiec
Kobieta, atrakcyjna seksualnie dla większości mężczyzn i w sumie najseksowniejsza, w porównaniu do wszystkich innych figur powinna wyglądać jakoś tak: http://bi.gazeta.pl/im/5/8430/z8430615X,Noszenie-syntetycznej-bielizny-grozi-grzybica-oraz.jpg https://lh5.googleusercontent.com/-eimbSX25wmg/RjuQuCjJ0zI/AAAAAAAAAFs/xsGxg8t_iUg/s500/269088990_471769ae25.jpg

"Normalnie regularnie ruchający facet daje komplement na taką fotę" lol czemu facet mający w łóżku kobietę z dużo lepszą figurą ma chwalić takie coś? :P

Gość fajjjneeee :)
autorko nie miałas kompleksów to teraz je masz nie wkleja sie zdjec na kafe a tym bardziej nie daje do oceny kobieta bo faceci to przymkna oko jak napaleni a jak nie to juz mało istotne

Gość fajjjneeee :)
szczezrze kazdy burak wczesniej czy pozniej wytknie ci wszystkie twoje wady chocbys była najpiekniejsza istota swiata to i tak sie o cos przyczepia a quasimodo w zenskim wydaniu bedzie dla nich super fajny z tym ze wprost nie powiedza co mysla o nim