Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supernaturalll

Czy któraś z was związała się kiedyś z facetem poznanym przez internet?

Polecane posty

Gość supernaturalll

Jeśli tak to: 1. Jak długo byliście razem? 2. mieszkaliście daleko od siebie? 3. Gdzie się poznaliscie (czat, forum, facebook, itd.)? 4. Po jakim czasie wymieniliście się zdjęciami? 5. Po jakim czasie się spotkaliście?

Gość brzydkiii
jak mi zaplacisz to ci odpowiem na tą liste pytan długą jak regulamin konta bankowego 🌼

Gość supernaturalll
6.Kiedy ciągneliscie

Gość supernaturalll
na kafe nie można założyć normalnego tematu, bo kazdy ma go w dupie :O tutaj sie da porozmawiac tylko o sraniu, obciaganiu, analu i spolce :O

Gość ja krozystalam z wielu
bo zakladasz glupi temat i tyle. Co to za roznica czy faceta sie poznalo w necie czy gdzies na imprezie czy na ulicy czy gdziekolwiek indziej?

Gość ja Ci odpowiem:)
1.Półtora roku 2.2 tys km odległosci 3.Forum(Kafe:P) 4.Po 2 tyg chyba 5.Po 3 mies.

Gość ja swojego poznalam
na necie, przez forum (oboje pisalismy na forum dot. naszego hobby, zaczelismy wymieniac prywatne wiadomosci, potem gg). Po kilku miesiacach spotkalismy sie, zaiskrzylo. Pierwze 1,5 roku bylismy zwiazkiem na odleglosc (600km) - ja bylam w LO, nie bylo wyjscia. Potem juz razem (studiowalam zaocznie)

Tematy o kupie i analu to nie jedyne tematy tego forum. Teraz jest pora wyjazdowa i nie ma wszystkich kafeteriuszy. Randki internetowe nie są też czymś czym trzeba się chwalić :D

Gość bazyliaas
Tak, jest moim mezem