Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mangosza

Wielka Brytania: zgwałcone niemowlę walczy o życie

Polecane posty

Wielka Brytania: zgwałcone niemowlę walczy o życie Miesięczny chłopczyk walczy o życie w brytyjskim szpitalu King's College w Londynie po tym, jak został zgwałcony i pobity - informuje serwis thesun.co.uk. Niemowlę trafiło do szpitala z licznymi obrażeniami, m.in. pękniętym każdym żebrem, złamaną ręką, złamanym obojczykiem i przebitymi płucami. Lekarze odnaleźli również uszkodzenia ciała wskazujące na gwałt. Chłopiec przeszedł zawał serca w szpitalu Darent Valley w Dartford (Kent) i został przewieziony do placówki w Londynie. - To najgorsze obrażenia u tak małego dziecka, jakie kiedykolwiek widzieli lekarze i policjanci - powiedział jeden z informatorów thesun.co.uk. - To, że dziecko wciąż żyje, to cud. Wciąż jest w bardzo ciężkim stanie - dodał. W związku ze sprawą aresztowano 46-letniego mężczyznę, którego podejrzewa się o dokonanie pobicia i gwałtu. Zatrzymano też towarzyszącą mu kobietę - nie wiadomo jednak, czy są oni rodzicami chłopca. Płakać mi się chce jak to czytam, do czego to doszło!!!!

Gość w afryce
codziennie umieraja dzieci w cierpieniach - z glodu, z powodu nie leczonych chorob, z biedy.... Tylko o tych dzieciakach nikt nie pisze wiec i plakac sie nad nimi nie chce :O

Gość przecież to stara wiadomość
z 12 grudnia bodajże - na kafeterii też już była

Gość MB_
a to już tu było. Nie dubluj.

Gość bubel sklepowy
a już zapomniałam , znów mi przypomniałaś! jak mogłaś! to straszne co sie stało!!!