Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaaaaaara

vortex

Polecane posty

Gość saaaaaaara

czy ktos slyszal na temat

Gość saaaaaaara
liże vory menelom na dworcu głónym :classic_cool:

Gość saaaaaaara
uwielbiam rozmawiac na ten temat, sprawia mi to ogromna przyjemnosc. jezeli ktos slyszal cos na ten temat lub podzieli sie swoimi doswiadczeniami to chetnie poczytam pozdrawiam :)

Gość saaaaaaara
mozliwe ze to bedzie monolog :) ale coz tak lepiej mi sie mysli slowo vortex: wymyslila, albo nie ale wypowiada sie bardzo duzo na ten temat Esther i Jerry Hicks to mnie fascynuje, bo odkrywam w tym coraz wieksza prawde i co dziennie praktycznie widze dowody ze tak wlasnie jest

Gość naprawde naprawde
a uzywam vortexa codziennie w pracy, a co ci chodzi?

Gość saaaaaaara
ona mowi i prawach rzydzacych we wszechswiecie: praktycznie o trzech najwazniejszych: z tym ze na pierwsze nie mamy wplywu, jest to prawo przyciagania, (w skrocie podobne przyciaga podobne) drugie prawo to swiadomego tworzenia (chodzi o to ze to na czym sie koncentrujemy, (swiadomie) do nas przyjdzie, trzecie prawo jest najlepsze i zarazem wymaga troche zrozumienia (jest to prawo dopuszczenia). Chodzi o dopuszczenie do siebie tych wszystkich dobrych rzeczy ktore chcemy, lub ktore maja nas spotkac po prostu dbajac tylko o to jak sie w danej chwili czujemy

Gość saaaaaaara
nie wiem czy dokladnie udalo mi sie to tak wytlumaczyc, przetlumaczyc ona mowi ze cokolwiek robimy to temu sluzy jeden cel: myslmy ze bedziemy sie czuc lepiej gdy to zrobimy. swietnie jezeli tak jest. Och czuje ze juz prwie to rozumiem, jestem tak blisko i koniec. Powinnam sie na tym koncentrowac i tyle. wlasnie tak bede robila .)

Gość saaaaaaara
ona swietnie mowi: ze nie ma problemow, jezeli masz problem to nie jestes w vortex, a jezeli w nim nie jestes to nie szukaj rozwiazania bo dzialasz myslisz poza vortex a wiec nie znajdziesz odpowiedzi. W sumie nie napisalam co to takiego jest: wiec kazda istota sklada sie z dwoch czesci (cielesnej i niecielesnej (duszy....)) chodzi o te dwa komponenty. Vortex jest wtedy gdy sa one w harmoni, jednosci. Jezeli jestes w vortex to czujesz sie wspaniale, czujesz moc. Wystarcza Ci to w pelni jestes tym kim byles w chwili swojego urodzenia, czujesz sie wspaniale

Gość saaaaaaara
i to jest swietne, choc wymaga duzo zrozumienia. Czesto czytam cos lub slucham i rozumiem o co chodzi ale tego nie przyjmuje do siebie. Chce to bardzo przyjac bo wtedy czuje sie wspaniale wolna. Chce rowiniez by ta wolnosc doswiadczyli inni, ale to juz prawo przyciagania zajmie sie tym ze poznam tych ludzi lub te cechy ludzi ktore swiadcza o tej jednosci.

Gość saaaaaaara
chce byc w vorteksie chce byc w vorteksie chce byc w vorteksie:)