Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaxxxyz

mam 16 lat jestem dziewicą

Polecane posty

Gość annaxxxyz

czy jestem inna? dziwna?

Dziewczyno szanuj się nie masz przecież 50 lat tylko 16 przyjdzie czas w dzisiejszych czasach dziewictwo jest na wage zlota

Gość annaxxxyz
Bo jak tak patrze na dziewczyny w moim wieku albo młodsze to czuje sie jak odludek

Gość czerwona podwiazka.
nie czuj sie tak :) jesli znajdziesz chlopaka zrobisz to z uczucia i pozadania. pod zadnym pozorem nie rob tego bo wydaje ci sie ze wszytskie szesnastki juz to zrobily.

ja dziewicą byłam do 18 lat i pół roku..chciałam mieć to za sobą.i zrobiłam to z kimś kto był doświadczony.ale tylko raz.po roku poznałam tego z którym poznałam co to seks..... nie spiesz się.i nie daj bez sensu wykorzystać:)

Gość dziewczyno
szanuje sie i nie sluchaj swoich glupich kolezanek, dziewicto to zaleta w tych chorych czasach

Gość siemak
to jeszcze dobrze ze w dzisiejszych czasach znajduja sie 16letnie dziewczyny co tego nie robily i nie ulegaja dziwnej modzie

Gość młoda931012
ja też jestem dziewicą ale paluszki to załatwiaja a ty tez sie bawisz?

Gość HastaLavistaBaBe
hehe co wy za głupty piszecie. Jakie chore czasy ? Myślicie ,że wasze mamy i babcie były takie święte :) ?

Gość dziewictwosupersprawa
mam 17 lat i cztery lata temu poznalam chlopaka. Zostalismy parą a po roku zrobilismy to.. Tak, w wieku 14 lat dalam mu dupy. Zajochalam sie w nim. Do tej pory jestesmy razem, ale chuj a nie zwiazek bo caly czas sie klocimy.. On zdradzil mnie dwa razy(tzn flirtowal z innymi dziewczynami i calowal sie, ale i tak to byl dla mnie cios). Mowi mi ze mnie kocha ale mi to sie wydaje ze nie ma juz tego żaru, i laczy nas tylko ten seks i to co bylo kiedys, jestem z nim dlatego ze juz sie przyzwyczailam i nie chce zostac sama.. żaluje tego seksu bo potem wpadlam w ciiąg i do tej pory to robimy ale bardziej z pożadania niz z milosci. Gdybym ci miala cos radzic to pilnuj tego dziewictwa i trzymaj dla sieebie najdluzej jak tylko bedziesz mogla, nie popelniaj tego bledu co ja.

Gość annaxxxyz
Nie chce tak z pierwszym lepszym byle jakim

Gość HastaLavistaBaBe
a co do autorki. Nic na siłę. Najwyraźniej nie poznałaś jeszcze tego z kim byś to chciała zrobić. Jeśli dasz dupy byle komu byle sie dostosować to ,to dopiero będzie świadczyło o stopniu twojej żałosności :)

Gość annaxxxyz
Ja nie szukam nikogo, tylko teraz wszystko kręci się wokół seksu. I te wszystkie dziewczyny w moim wieku

Gość Dużo
dziewczyn po prostu wymyśla te swoje erotyczne historie.

Gość HastaLavistaBaBe
annaxxxyz i na Ciebie przyjdzie czas. Jak będziesz mieć 30 lat i nadal będziesz dziewicą to możesz zacząć sie martwić ;-) Poki co jesteś bardzo młoda. Może akurat poznasz tego jedynego w wieku 18 lat , 19. Niech to nie będzie żaden Twój kompleks :) A i nie wykluczone ,że połowa z twoich koleżanek wali scieme ,żeby wydać sie "doroślejszymi" :)

Moja przyjaciółka przeżyła już trójkąt, tylko że jest rok starsza.. Pomimo tego jakoś nie mam parcia, by szybko sie rozdziewiczyć. Wiem że denerwuje fakt braku doświadczenia, gdy zaczynają sie opowieśći : "wiesz jak zajebiscie mnie piescił.. " bla bla... Można mieć wrażenie że jest sie opóżnionym :classic_cool: ale, ja i tak jestem rok młodsza od kolezanek z klasy więc mam to w duupie ;)

Gość Pohacontas
To jest normalne... i nie śpiesz się, ważne abyś to zrobiła z osoba którą kochasz a nie na imprezie z pierwszym lepszym... tak trzymaj :)

Gość orkaohajaja
autorko tematu , moge cie zapewnić ,że większość Twoich "doświadczonych" koleżanek sama sobie to doświadczenie dopowiada :) Połowa ich erotycznych scenariuszy jest z palca wyssana :)

Gość wrecz fatalniee
Też w wieku lat 16 byłam dziewicą I nie czułam się z tym źle :P

Gość w anala też nie dajesz
OzP też zero ! :O pytam się dlaczego .... czy nie szkoda czasu ?