Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnlyGirl

Chłopak dał plamę..

Polecane posty

Gość OnlyGirl

A więc, w Boże Narodzenie zostaliśmy zaproszeni do moich znajomych. Nie mieliśmy innych planów więc chętnie się zgodziliśmy. Jesteśmy ze sobą od niedawna(miesiąc) i tak naprawdę moi znajomi oprócz jednej koleżanki nie znali Piotra. Jak to przy świętach mój luby wcześniej już nieco wypił z kolegą, pijany nie był. Choć początkowo jak sie o tym dowiedziałam miałam myśl, iż zrezygnować ze spotkania. Gdyż tam również zapowiadała się niezła impreza. Jednakże pojechaliśmy. Początkowo wszystko ok, gadka szmatka, zapoznał się z resztą, siedzimy elegancko przy stole. Jedna kolejka. druga, trzecia...itd. zaczynało sie już robić kolorowo, nawet z kolegą załapali temat..i tu sie zaczyna. Impreza zaczęłą się zwracać. Zaprowadziłam go do łazienki, niestety biedak nie trafił w muszlę i wszystko wylądowało na podłodze;/ postanowiłam iż już pojedziemy do domu, przeprosiłam kolezanke za bałagan. lecz widziałam ze była wkurzona mimo wszystko. Piotr sie upił, że ledwo kontaktował, musiałam go prowadzić do samochodu i z samochodu. Rano widziałam, że jest mu głupio. Kazał przeprosić Magde( tą koleżankę) za wczoraj. Mimo wszystko widziałam, że w oczach znajomych nie wypadł najlepiej, na czym mi bardzo zależało. Z jednej strony każdemu przytrafiają się gafy lecz z drugiej...sama nie wiem co o tym myśleć. Było mi wstyd przed znajomymi. I jakoś ta sytuacja siedzi mi w głowie. Nie wiem, może wyolbrzymiam to. Zdarzyło wam się coś podobnego?

Gość relapka
Nie wiem ile macie lat, ale ja nie wyobrazam sobie, zebym kiedykolwiek mój facet postawił mnie w takiej sytuacji... Jesteśmy ze sobą od kilku lat a ja nigdy nie widziałam go pijanego, kilka razy jedynie lekko nakręconego np. po dwóch drinkach. Ale żeby dziewczyna opiekowała się nawalonym w trzy doopy facetem? Obciach

Gość supernaturall
ojejej ojejej jakie to straszne... gdyby to byl brzydki facet nie chcialabys go znac a pewnie jakis przystojny i sie cackasz nad nim. kogo obchodzi ta twoja historia??

Gość OnlyGirl
łapał koleżankę a potem jej ojca za krocze , na drugi dzień koleżanka kazała mi po kupę pozostawioną na srodku pkoju na dywanie , ktora moju chlopak zlozyl im w prezencie

Gość a kolezanko droga
powiedz mi ile twoj chlop ma lat?

Gość vanilkowedupsko
po pierwsze niech jak najszybciej przeprosi twoja kolezanke i reszte znajomych.

Gość OnlyGirl
on 21 ja 20

ja też uważam że to jakaś porażka. Jak facet którego ledwie znasz mógł zrobić coś takiego?! Wogóle sam fakt że przyszedł na spotkanie z Toba wstawiony jest lekko mówią nie w porządku. Na moje oko są dwa powody albo ma problem z alkoholem - a jeżeli tak szybciutko zakończ albo po prostu traktuje Cię jak pierwszą lepszą bo szacunku do Ciebie na pewno nie ma ... i w tym przypadku również proponuje spławić kolesia czym prędzej. Poza tym co to wogóle ma być zarzygał koleżance mieszkanie i powiedział "przeproś ją"?! Jak miałby choć trochę poczucia godności to powinie kupić Jej kwiaty i sam z przeprosinami wystartować

Gość OnlyGirl
Supernaturall nie musisz czytac

Gość ty się ciesz że się
nie obnażał i nie merdał penisem skacząc po stole

Gość OnlyGirl
widziałam, że strasznie jest mu głupio i go to męczy co zrobił poprzedniego wieczoru, koleżankę będzie miał okazje przeprosić na sylwestrze( mam nadzieję, że to zrobi) jednakże taka wpadka przy pierwszym spotkaniu

Zostawiłaś te rzygi w łazience?! Kurde, ja bym sprzątnęła. Facet nie był w stanie, a Ty go przyprowadziłaś, mogłaś posprzątać. ;// A facet sam powinien przeprosić, fakt.