Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cała rodzina apeluje

Żal mi dzieci mojej siostry. Są strasznie wychudzone a ona nie pozwala im jeść.

Polecane posty

Siostra jest wegetarianką. Od kiedy urodziła dzieci przeszła na weganizm i je tylko warzywa i owoce. Tak samo jej dzieci. O ile było to dobre jak dzieci były małe bo jadły przecierane zupki tak teraz nie da się na nie patrzeć. Jedna ma 10 lat około 130 cm a waży 19 kg. Dzieci siedza przystole np na urodziny babci i nic nie moga jesc mimo ze widac ze chca. Zero miesa, ryb, nic po prostu. Tylko warzywa owoce czasem jakieś kasze. Przez to dzieci sa strasznie anemiczne cały czas smutne siedza. Tragedia jakas.

U mojej córki w klasie jest takie dziecko. Kradnie innym dzieciom kanapki i słodycze.Rozmawialiście z siostrą o tym jaką krzywdę dzieciom robi?

Gość mama synkaaaaaa
powiedz siostrze ze ona niech sobie bedzie weganka i kim tam chce ale dzieciom niech pozwoli zadecydowac czy chca jesc mieso, mleko, jajka czy nie tym bardziej piszesz ze ma dziecko 10 letnie :-) a swoja droga moj 3 latek wazy 19 kg, strasznie wychudzone to dziecko Twojej siostry :-(

My ogólnie wszyscy chudzi jesteśmy ale ta 10 latka to po prostu skóra i kości. Rozmawiałyśmy z nia ale ona mówi ze lepiej jak dzieci sa zachude niz za grube i ze wszystkie wartości odżywcze dostaja w warzywach.

Gość dodolot
idiotka z tej twojej siostry zabieraj dzieciaki do siebie i babci-bez siostry-niech sie najedza

Problem w tym że dzieci maja takie żołądki że nie przyswoją innego jedzenia teraz. Po mięsie wymiotują .

Hmmm.. wiesz..ja rowniez nie jem miesa, ale moim dzieciom zawsze dawalam wybor czy chcą jesc mieso czy nie, nie mialy w tym przeze mnie nalozonego rygoru, i co mnie zaszokowalo pozytywnie?? dzieci rowniez nie lubią smaku miesa i nie jedzą go, nawet sie nie tykają gdy sa na jakims przyjeciu rodzinnym wola cos innego zjesc,ale miesa nie sklubną..Fakt sa bardzo chudziutke ale i tez cholernie zdrowe