Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa2020

staramy się o dziecko :) określanie dni płodnych,staraczki łaczmy się!:)

Polecane posty

Gość ewa2020

mam cykle nieregularne ale przybliżę to trochę: w sierpniu miesiączka zaczęła się 18 we wrześniu 21 w październiku 26 a potem w grudniu 7 więc wychodzi że te cykle trwały 34,35,42 dni a miesiączki mam 6-dniowe. bardzo chce mieć dziecko, staraliśmy się z chłopakiem 24,25,26 grudnia czyli 18,19,20 dzień cyklu po 2 miesięcznej przerwie bo on jest zagranicą. no i nie mam pojęcia jak liczyć te dni płodne przy tak nieregularnych cyklach? czy jest jakaś szansa że zaszłam w ciąże? bardzo chcemy mieć dziecko ale nie popadamy w paranoje nie kochamy się tylko po to by coś z tego wyszło wręcz przeciwnie sprawia nam to coraz większa przyjemność. a w 17 i 18 dzien cyklu bardzo bolalo mnie podbrzusze ale nie jajniki tylko to byl taki ciagnacy bol na samym srodku a dzis (3 dni po ostatnim stosunku) bola mnie jajniki czy to mozliwe zebym dopiero teraz miala dni plodne? i czy plemniki mogly tyle przetrwac? pomozcie

Gość ty chyba niepoważna jesteś
wypał na ciążę i coś tam!

Gość hgddh
Najgorsze to takie planowanie, idzcie na spontan!my tak z mężem zrobiliśmy i będzie córcia:)zaszłam w ciążę po pierwszym współżyciu bez zabezpieczenia. Powodzenia!

spadaj na dział "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" lub "Antykoncepcja, płodność / Ginekolog" Tam gadają o takich rzeczach! 🖐️

Gość ewa2020
poezyjka skoro masz dosc to nie wchodz i nie czytaj :)

Gość hgddh
ps. mnie bolało podbrzusze bardzo. Nawet pamiętam że po terminie miesiączki(której nie dostałam), obudziłam się w nocy i wyłam z bólu więc może??:)

i już wiesz dlaczego :-) ja cię przynajmniej w miarę kulturalnie wyganiam :-)

Gość ewa2020
zapomnialam zmienic kategorie ot wielka mi rzecz!!!

Gość ewa2020
ale mnie bolalo przed tym faktem ale nie wiem czy taki bol moze oznaczac dni plodne

Gość olim
ty chyba niepoważna jesteś- a ty po co tu wlazlas ? ?

byłam ciekawa - bo czasami takie tematy zakładane były dla jaj. Ale jak zobaczyłam, że to na poważnie - to szkoda mi się dziewczyny zrobiło. Widocznie niepotrzebnie :-) Może ona lubi, jak po niej jadą.

Gość ewa2020
a ty najwyrazniej masz kompleksy skoro jezdzisz po innych. szkoda mi czasu i nerwow na takie jak ty :)