Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielekwcak

Facet za leniwy na seks

Polecane posty

Gość singielekwcak

Kilka tygodni poznalam wspanialego faceta. Wszystko jest ok, poza jedna rzecz. Ostatnio powiedzial mi, zebym nie liczyla na seks z nim. Powiedzial, ze on jest za leniwy na seks, ze seks go meczy, poza tym ze seks wcale nie jest taki przyjemny dla facetow. Powiedzial, ze chce byc fair wobec mnie, dlatego z gory mowi jak bedzie wygladal nasz potencjalny zwiazek czy malzenstwo - bedzie to bialy zwiazek. Zaznaczyl ze gejem nie jest, nie ma zadnych takich ciagotek tylko uwaza ze seks dla faceta jest srednio przyjemny a przy tym meczacy i on go nie bedzie uskutecznial. Facet ma 28 lat, zdrowy jak ryba. Co mam poczac?

Gość Hop hop to ja...
No chyba jednak nie do konca zdrowy ten twoj pierniczek:)

Gość mika---
Maaasakra . Ty z takim facetem chcesz sie wiazac?? Jesli sama uwazasz ze sex jest nieprzyjemny to ok . Gorzej jesli tylko On tak twierdzi .. Wtedy bedziesz z Nim nieszczesliwa . Ja osobiscie nie wyobrazam sobie zycia bez sexu

Gość mika---
Za leniwy na sex = leniwy w zyciu . Nie bedziesz mogla na Niego liczyc , a dodatkowo ciagle bedzie marudzil

skoro nie chce seksu znaczy ze jest aseksualny, do zwiazku musi miec askesualna partnerke, inaczej sie nie da

Gość pieprzeniekotka
ciekawostka... facet ma zerowe libidowe? moze ma cos przysadka czy podwzgorzem... czego skutkiem jest brak testosteronu ( i plemnikow) i brak checi na sex.

Gość singielekwcak
On nie uwaza ze nie jest przyjemny, tylko ze jest przereklamowany i ze dla faceto jest srednio przyjemny. Uwaza ze duzo bardziej przyjemny jest dla kobiet, a dla facetow to srednia frajda, a faceci garna sie do seksu nie dlatego ze jest dla nich taki przyjemny, tylko dlatego ze maja duzy poped

Gość pieprzeniekotka
libido* jak ja pisze...:O

Gość pieprzeniekotka
no, a on sie nie garnie, bo popedu mu brak z przyczyn organicznych. a moze to i inny plan w tym jest...

Gość singielekwcak
mika--- On ogolnie nie jest leniwy, jest dosc pracowity i absolutnie nie jest maruda. To swietny facet, tylko uwaza ze seks jest srednio przyjemny dla facetow. Jak on mowi ta gra nie jest warta swieczki, za duzo wysilku a za malo, za krotko przyjemnosci

Gość singielekwcak
On poped ma i to spory, czesto sie masturbuje, ale seksu nie chce bo jak twierdzi masturbacja nie jest mniej przyjemna a jest znacznie mniej meczaca

no to moze do psychologa z nim? seksuaologa? nie wiem ale to na pewno nie jest normalne

singielekwcak On poped ma i to spory, czesto sie masturbuje, ale seksu nie chce bo jak twierdzi masturbacja nie jest mniej przyjemna a jest znacznie mniej meczaca czyli jest jebnięty a to gorsze niż gdyby był aseksualny:O

Gość singielekwcak
Mowi ze jakby mial wielokrotne orgazmy, tak intensywne i dlugie orgazmy jak kobiety a nie pseudorgazmy jakie maja faceci to tez by sie chcial kochac a tak to mu sie nie chce.

Gość pieprzeniekotka
skoro ma poped to a ) temat jest prowokacja b) facet jest pojebem c) mimo wszystko jest gejem

Gość singielekwcak
Tak prawde mowiac to ja mu sie nie dziwie. Faceci ten orgazm maja bardzo slaby w porownaniu z nami kobietami. Ja go nawet troche rozumiem. Tez by mi sie sredni by chcialo sie wywijac, pocic 30 minut dla 5 sekund sredniej przyjemnosci

Gość uuaaaahh
dziękuje dziewczyny. Właśnie sobie ulżyłem. Rozkosz.

Gość mika---
Faceci lubia sex , ale kazdy ma inny temperament . Szczerze to nie wytrzymalabym z takim facetem , co bardziej lubi sie masturbować niz uprawiac sex .

Gość singielekwcak
Ale tak drogie kobiety pomyslcie, czy chcialbyscie sie kochac bedac na miejscu facetow? Pocic sie 30 minut by miec 5 sekund przyjemnosci? Ja na prawde nie zazdroszcze facetom. Musze sie duzo bardziej nameczyc w lozku, a przyjemnosc maja duza mniejsz od nas. Marny to interes dla nich. Dobrze ze maja duzy poped bo ilosc facetow chetnych do seksu by byla niewielka, a tak to sobie musza ulzyc

Gość singielekwcak
To ze kobiety maja wieksza przyjemnosc z seksu a mniej sie mecza to oczywiste. Kazdy seksueolog powie ze kobiety maja bardziej intesywny i dluzsze orgazmy niz faceci.

Gość pare faktow
Kobiety z seksu maja wieksza przyjemnosc - orgazm u kobiety jest duzo silniejszy i przyjemniejszy niz u faceta - orgazm u kobiety jest duzo dluzszy niz u faceta wiec kobieta ma znacznie dluzej wieksza przyjemnosc - kobieta moze miec orgazmy wielokrotne, facet nie - kobieta ma rozne rodzaju orgazmu, facet tylko jeden rodzaj orgazmu - skora kobiet jest duzo bardziej wrazliwsza niz skora mezczyzn - kobieta ma wiecej stref erogennych niz facet - kobieta w seksie sie meczy znacznie mniej niz facet

Gość majeczkamajeczka
Wytłumacz mu, że seks to nie tylko rozładowanie napędu, przyanjmniej nie dla kobiet. To też budowanie bliskości, intymności, czułość, dotyk, przytulenie, patrzenie w oczy, miłe słowa i gesty- tego wszystkiego kobiety potrzebują, i to pomaga budowac emocjonalną warstwę związku. Jeżeli jemu szkoda czasu i sił na grę wstępną, na pieszczoty z Tobą i woli szybko zaspokoić się przy filmiku to jest po prostu egositą i wasz związek na tym ucierpi. Do tanga trzeba dwojga :) Jak on sobie to wyobraża każde z was będzie się onanizowało pod kołdrą przed snem, potem buzi i spać? :) Tak mu powiedz. Mój facet też w pewnym momencie przestał miec ochotę na seks. Ja to mocno przeyżyłam, nie mogłam tego zrozumieć , wymyślałam różne powody, aż w końcu okazało się, że on owszem ma libido tylko rozładowuje je sam i wtedy na mnie już nie ma siły. Po kilkunastu razach wałkowania tego samego tematu w końcu zrozumiał, że ja potrzebuję jego bliskości i nie mam zamiaru sama zaspokajać swoich fizycznych potrzeb. Poszliśmy też na różne kompromisy, np. czasami szybkie numerki bez gry wstępnej, itp.

Gość singielekwcak
majeczkamajeczka, ale on mi nie szczesci pieszczoty, pocalunkow itd. Do tego jest bardzo chetny, on nie chce tylko tych rzeczy, ktore wymagaja od faceta wysilku fizycznego, czyli samego seksu, ruchow frykcyjnych itd