Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marsi1902

ojciec mojego dziecka mnie kontroluje !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość marsi1902

ojciec mojego synka nachodzi nas codziennie. ponieważ mieszka w pobliżu i ma możliwość sprawdzenia czy jesteśmy w domu czy nie staram się nie kłamać- co za tym idzie pan X bywa codziennie. uważa że ma takie same prawa jak ja więc jeśli utrudniam mu wizyty awanturuje się . Ja osobiście uważam że przychodzi tylko po to aby kontrolować kto u mnie jest , kto dzwoni itp w innym wypadku mógłby zabrać dziecko do siebie? jeśli chce go widzie. Ponieważ jestem w trakcje sprawy o alimenty i spotkania nie mamy wytyczonych widzeń. ojciec dziecka był zaborczy już wcześniej (zanim syn się pojawił) więc uważam że niestety kierują nim takie powody. Dodam iż nigdy w życiu nie chciałam utrudnić im spotkań aż do momentu kiedy pan X zaczoł nas nachodzić codziennie. Mało tego nie pomaga nam finansowo ale oczekiwania ma. Pomocy nie chce się kłucić ale dłużej nie dam rady tego tolerować (na ty cierpi tylko dziecko) jeśli moje przypuszczenia są uzasadnione

Gość cvzczfa
ustal w sądzie terminy "widzeń ojca z synkiem" i tego ma się trzymać. Jeśli te spotkania są dla ciebie kłopotliwe, to dawaj mu dziecko w progu mieszkania, umawiaj się, kiedy dziecko ma być oddane, a do środka go nie wpuszczaj.

Gość marsi1902
czesto urzadzam imprezy, marycha, gang bang , czy on nie znbierze argumentow przeciwko mnie by mi dziecko odebrac? gdyby mi odebral dziecko to z czego bym zyla?

Gość marsi1902
co za chłam byłabym wdzięczna przedmówcy by nie wypowiadał się w moim imieniu jeśli ci się nudzi to weź się rozbierz. jesli masz problem to porusz go na innym forum! przepraszam mam problem a ktoś pisze w moim imieniu