Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xacier

Zazdrość o byłego

Polecane posty

Gość Xacier

W październiku poznałem uroczą dziewczynę. Ma ona 18 lat, ja 20. Już od początku można było zauważyć, jak dobrze się dogadujemy, a czas naszych spotkań leci jak oszalały wiatr. Teraz jesteśmy ze sobą blisko, zakochałem się w niej, ale ona nie mówi mi co do mnie czuje, mówi, że jeszcze nie może mi tego powiedzieć. Pozostaje motyw byłego. Była z nim 2 lata i jakieś 5 msc temu zerwała. To byl jej pierwszy i jak dotad jedyny chlopak. Teraz jak ona mowi się tylko przyjaźnią, chociaż sama mówi, że on by chciał coś więcej, że chce z nią być i mieć ją gołą, ale ona już nie chce. Że spotyka się z nim z przyzwyczajenia. Tylko, że co to za przyzwyczajenie, skoro spotykają się 4-5 razy w tygodniu. Nie rozumiem też Joanny. Skoro mowi mi, ze z jej byym laczy ja juz tylko przyjazn, dlaczego sie z nim spotyka, wiedzac, ze on chce cos wiecej. Wiedzac, ze ten Michal chce z nia byc, dlaczego mu nie powie, to koniec, jestesmy przyjaciomi? Wiem, ze mu nie powiedziala, bo skad inaczej braly by sie teksty typu - chce byc z toba. Gdy sie z nia spotykam jest wspaniale, czuje sie doskonale, jednak nie ufam jej, dlatego, ze czuje, iz nie mowi mi do konca prawdy. To bardzo podejrzane, jak uwazacie?

Gość Xasracier
Wypad zbuku.

Gość Hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhj
Lepiej daj sobie z Nia spokuj . Jestem z facetem trzy lata . Jego byla nadal do Niego pisze (choc ma innego! ) ze Go kocha i ciagle o Nim mysli . Jej chlopak nic o tym nie wie. Takie dziewczyny sa falszywe i same nie wiedza czego chca . Po co masz jeszcze bardziej cierpiec?

Gość Xacier
Dobra, jednak jesli widzialem, ze gosc - ten Michal mial na chacie zgaszone swiatla, i gdy dzwonilem do niej nie odebrala, piszac po 5 min, ze nie moze traz odebrac to co byscie pomysleli?

Gość Xacier
Bo troszke zazdrosny men ze mnie

Gość Hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhj
To nic Ci nie pomoze . Jesli bedzie chciala Cie zostawic , zrobi to .