Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość paulatoja

Czasami mam wszystkiego dosc po prostu.....

Polecane posty

Gość paulatoja

moja mama jest po rozwodzie 4lata niedawno wyszła drugi raz za mąż , jej fagas po prostu doprowadza mnie do szału!! pracuje za granicą a gdy wraca raz na 3m-ce znęca sie nade mną psychicznie , jest dziwny mimo iz ja mam 20lat to on chowa mi telefon , mowi matce ze ma mi nic nie kupywac bo na to nie zasługuję , budzi mnie rano krzykiem lub głośną muzyką , świeci mi po oczach latarką choć wie że nie lubie tego :( gdy przechodzi obok mojego pokoju dziwnie piszczy .. drze morde jak opetany . albo mowi do mnie ciagle : ty downie... ocenia wszystkich moich znajomych ... mowi ze mam dziwnych znajomych , ciagle mi ich wypomina gdy sie poklocimy porównuje mnie ze zachowuje sie jak 12latka mowi ze jestem tępa i dziecinna .. albo mowi ze jestem popier.... jak moj tatus mimo ze nawet nigdy go na oczy nie widzial... mama leje na to wszystko bo woli jego i jest za nim nawet czesciej mowi mu ze go kocha niz mi , mowi ze woli go ode mnie bo on jest lepszy (ale w czym? w tym ze zapieprza za granica , zeby ona latwo przepuszczala jego kase ?) czasami po prostu tak mnie wnerwia ze siadam i zaczynam plakac ... co to za tepy i prymitywny czlowiek czy tak sie zachowuje 40latek? :/ nienawidze go...... mysli ze moze mi rzadzic i wybierac znajomych!!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować