Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena_P...

Czy kupić segment w Warszawie?

Polecane posty

Gość Marzena_P...

Szukam segmentu w Warszawie. To moja pierwsza przeprowadzka więc proszę o jakieś wiadomości na co zwracać uwagę. dzięki

Gość dziewczyna_gadula
Moim zdaniem segment w Warszawie to dobra inwestycja. Teraz nieruchomości są dość tanie, szczególnie domy, bo mieszkania dalej są bardzo drogie. Najlepiej nowy segment, co najmniej 1,2 piętrowy. Co najmniej 2 łazienki. Garaż, balkon, no i nie więcej niż 20-30 minut od centrum bo inaczej korki będą decydowały o twoim życiu. teraz w cenie są mieszkania w Wawrze podobno no i popularny jest Wilanów

Gość podglądacz chipi
Wilanów jest dobrą lokalizacją, rozbudowuje się, przyszłościowa lokalizacja

Gość krups
na Kabatach budownictwo już się kończy, brakuje terenów pod inwestycje ale faktycznie na terenie Wilanowa powstają nowe domy , segmentów i bliźniaków prawie nie widać w budowie ale kupno segmentu na terenie Wilanowa ma ogromny sens przy trakcie królewskim i do centrum pół godziny , warto :)

Gość Oczywiście że
bardzo rezolutna dziewczyna-gadula pisze o czymś o czym nie ma kompletnie pojęcia.Z Wawra do centrum musisz głuptaku jechać conajmniej 1 godzinę.Z Wilanowa conajmniej 30 minut/pomijam w obu przypadkach godziny szczytu/.Poza tym są to najdroższe lokalizacje warszawskie.W okolicach Wilanowa 1m gruntu kosztuje około 800 Euro.

Gość podglądacz chipi
Wilanów jest przyszłościowy wg mnie, Wawer jest dużo dalej, z Wilanowa prosta droga, lecisz Sobieskiego i jesteś w centrum

Gość Oczywiście że
w Wilanowie nie ma już terenów budowlanych.Możesz nabyć jakąś pustą działkę za 3mln złotych,Ale jest ich znikoma ilość.To co jest do kupienia to okolice Wilanowa ale to są tereny bagienne.Np. tereny w okolicy powstającej Świątyni Opatrzności.Tak że mówienie o lokalizacji Wilanowa to mrzonka.Ja tam mieszkam.Moim sąsiadem/kilka posesji obok/był Cezary Pazura.Po rozwodzie z ukrainką wystawił tą chałupę/żadna rewelka,dom stawiany za komuny,działka 1000m/do sprzedaży za 6 500 000 zł.Taak wymarzona lokalizacja dla przeciętnego polaka.

Gość walerinaa
Akurat z tym Wilanowem to się zgodzę, tam jest słabo, dom na domie no i dojazd koszmar, nie da się przez wilanowską w ciągu dnia przejechać. Już bardziej konstancin jeżeli chodzi o te rejony, tak naprawdę to lepiej właśnie wawer lub gocław. Tam jest sporo gruntów i do centrum jest dość blisko przez most siekierkowski.

Gość Herr Manfred Klaus
Wo kannst du eine Anbauwand? Ich schreibe dir... auf der Jebenstrasse.

Gość Herr Manfred Klaus
Wo kannst du eine Anbauwand kaufen? Ich schreibe dir - auf der Jebenstrasse.

Gość Micha_eli
A moim zdaniem Wawer lepszy. Do centrum spokojnie można dojechać SKMką w 20min! Ceny też są spoko, na Osiedlu Przytulnym za niecałe 4 500 zł m2 można kupić fajny segment.

Gość Tramp_ek_
Możesz coś więcej napisać o tym Osiedlu Przytulnym? Jakie powierzchnie są tych segmentów? Są warte swojej ceny? Ktoś tam był?

Gość szarlotka13
wilanów ? banda wieśniaków nowobogackich, nawet mają napisy na murach :) Nie polecam Poza tym to dziura jakich mało same betonowe bloki Kabaty to samo

Gość ..weronika..
Lub coś takiego http://otodom.pl/konstancin-jeziorna-willa-palacowa-sprzedaz-id10742280.html no i masz okolice na poziomie bo Wilanów rzeczywiście szemrane towarzystwo. Chcą uchodzić za bogatych ale prawda jest taka że 80% na raty. Pojedź tam w weekend i zobacz jacy ludzie spacerują. Ja byłam raz i uciekałam do samochodu szybciej niż przyjechałam.

Gość ..weronika..
z forum Wilanowa "Niestety pastuchów nie brakuje co gorsza sciągaja za sobą stefanów do wykończenia mieszkań ze swoich stron a Ci niszczą praktycznie wszystko co tylko stanie im na drodze a przecie nie należy do nich do tego palą na klatce w windzie... " :) Dajcie sobie spokój z tym śmietnikiem :)

Gość poszukująca_ewka
Kobietki chciałabym odświeżyć temat... rozglądamy się za segmentami w Waw szczególnie interesują nas Białołęka, Wawer... ale nic nie znaleźliśmy na razie fajnego... znacie jakieś inwestycje warte uwagi?? Najlepiej w tych dwóch dzielnicach ale inne też mogą być...

Gość Greżynka
poszukująca_ewa, lepiej dobrze przemyśl tą Białołękę tam nic nie ma ludzie tam walczą o kawałek chodnika. Jeśli już to Wawer zdecydowanie lepszy. Przy trasie Siekierkowskiej znam na przykład inwestycję Forest Estate - segmenty prawie 200 metrów z garażem i poddaszem, n ich stronie piszą że bezczynszowe. Może to sobie sprawdźcie?

Gość gość
polecam rynek wtórny na którym wciąż można znaleźć perełki, do tego w świetnych lokalizacjach i w atrakcyjnych cenach Dla osób które wciąż szukają dla siebie idealnego mieszkania/domu np na Ursynowie (przepięknej dzielnicy którą charakteryzuje brak korków nawet w godzinach szczytu ;)) - https://www.gumtree.pl/a-mieszkania-i-domy-sprzedam-i-kupie/ursynow/okazja-+-uregulowane-gunty-2+poziomowe-mieszkanie-w-segmencie-w-centrum-ursynowa-%2B-ogrod-131-m2/1001982138060911080812509

Gość Saawka
Jeżeli Wawer to zobaczcie sobie iwnestycję dewelopera Aras Osiedle Stoczniowców 2. Ostatnio byłam na rozmowie z deweloperem i oglądałam segmenty. Fajna jakość oraz miejsce w ogóle mi odpowiada, bo sporo zieleni niedaleko. Nie mam prawka, więc komunikacja dla mnie ważna, a stamtąd prosto podjechać wszędzie.

Gość Toni76
Może nie w samej Warszawie, ale koło Ożarowa Mazowieckiego (jakieś 4 km na zachód od wawy) jest fajne osiedle domów bliźniaków i szeregowych. Całe osiedle jest zamknięte, z ochroną i monitoringiem. Inwestor przemyślał każdy szczegół, więc infrastruktura wewnętrzna jest na wysokim poziomie. Na mapie osiedla aspenpark.pl można sprawdzić położenie domu i sprawdzić dane szczegółowe, takie jak metraż, liczba pokoi itd.

Gość AmandaLirr
Jeżeli ma być nie mieszkanie, a dom właśnie to polecam zajrzeć na strone Osiedle Stoczniowców 3. To deweloper Aras. Fajnie zaprojektowane segmenty, ogólnie osiedle, które sprzyja mieszkaniu oraz relaksowi. Przy czym też zwracam uwagę, że to nie jest jakieś wielkie osiedle, gdzie jest kilkaset domów i trudno się mieszka. To bardzo duży plus.

Gość gość
Zachęca do kupienia mieszkania Willa Międzylesie, ja się zakochałam w tym miejscu w tej okolicy. Dużo zieleni fajny dojazd byłby tutaj z mojej pracy i też jeśli chodzi o przedszkole i szkołę dla dzieciaków nie byłoby problemu...:)!

Gość Marlena

Ja z mężem kupiłam segment od a2deweloper.pl i jesteśmy mega zadowoleni. Położenie osiedle polana znajduje się koło węzła a2 pruszków co daje szybki dojazd w różne części warszawy

Gość Arbiter

Przymierzałem się do kupna segmentu Aras - osiedle Stoczniowców IV. Na szczęście natrafiłem na świerzy plan zagospodarowania (uchwała rady z końca sierpnia br.) i z tylu segmentów ma przebiegać droga. Bezpośrednio za segmentemi, od strony ogródków! Wiadomość dla innych, którzy nie są tak dociekliwi, ponieważ wydać 800 tys. a później taka niespodzianka.

Gość Jeżeli to prawda z tą
Dnia 25.10.2019 o 00:31, Gość Arbiter napisał:

Przymierzałem się do kupna segmentu Aras - osiedle Stoczniowców IV. Na szczęście natrafiłem na świerzy plan zagospodarowania (uchwała rady z końca sierpnia br.) i z tylu segmentów ma przebiegać droga. Bezpośrednio za segmentemi, od strony ogródków! Wiadomość dla innych, którzy nie są tak dociekliwi, ponieważ wydać 800 tys. a później taka niespodzianka.