Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwoona

Proszę o radę. Jak myślicie jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość iwoona

Witam! 9 grudnia współżyłam z chłopakiem, oczywiście zabezpieczaliśmy się. Po stosunku mój partner wszedł we mnie na chwile bez prezerwatywy. Współżyliśmy w dni niepłodne więc niby wszystko powinno być jasne ale do dziś nie dostałam miesiączki. Powinnam ją dostać 20 grudni. Miesiączkuje w miarę regularnie więc to ponad tygodniowe spóźnienie się już mnie martwi. Wykonałam test ciążowy- wynik negatywny a okresu jak nie ma tak nie ma. Mam powiększone piersi i trochę obolałe, ponad to odczuwam lekkie mdłości. Dodam, że w ostatnim czasie przeżyłam ogromny stres związany ze śmiercią bliskiej mi osoby. Czy to możliwe abym była w ciąży? Bardzo proszę o radę. Pozdrawiam;)

mam podobny problem. planowany okres powinnam miec 25 grudnia a do tej pory nic, tez kochalismy sie z partnerem w dni niepłodne, dokładnie 24 grudnia, ale tez spóźnia mi sie okres. stres też mi towarzyszy w związku z tym, że mam skomplikowaną sytuacje rodzinna.

Gość iwoona
Tobie spóźnia się tylko 4 dni a mi już ponad tydzień.. Nie wiem co robić. Jeśli w najbliższych kilku dniach nie dostane okresu to chyba ponownie zrobię test. I Tobie radze to samo, przynajmniej będziesz miała jeden stres mniej;)

Wiem, że tylko 4 dni, ale stres z tym związany też jest. Mam ogromną nadzieję, że nie jestem w ciąży bo bardzo się boję. No a Tobie radzę zrobić ponownie test za kilka dni. Bo ja planuje to samo.