Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Moje ODKRYCIE! w Przygodach psa cywila i Czterech Pancernych grał ten sam aktor

Polecane posty

dowody:http://www.google.com/search?hl=pl&q=komisarz+rex&rlz=1I7ADSA_pl&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=x-L8TsyUKZOpsgb8_djODw&biw=1280&bih=603&sei=yeL8Tu23KsjdsgbHscjpDw http://merlin.pl/Przygody-Psa-Cywila_Krzysztof-Szmagier,images_big,15,5902600063971.jpg (po lewej ) http://i.wp.pl/a/f/film/033/86/80/0208086.jpg (tu po prawej) widzicie? to ten sam!

Gość wyrwichrust
wyrwałaś się na weekend poświąteczny ze szpitala psychiatrycznego w Tworkach, czy w Rybniku ?

heh dzieki :D ale nikt tego nie zauważył wczesniej? bo jak spytałam Ojtza (on lubuje sie w oglądaniu starych seriali) spytałam go czy to ten sam pies to on mi odpowiedział tylko "pies?a pies ci morde lizał" także za wiele sie nie dowiedziałąm w tej kwestii

Gość gość
A grał... Grał... Krzysiek Litwin... Już niestety nie żyje...

Gość sraka_praptaka_..
Podam Ci ciekawy temat do śledztwa. Serial z lat 70-tych: "Życie na gorąco" Telefon marki "Bartek" posiadają przestępcy, jak i policja, zarówno w Polsce, jak i w Austrii, krajach Ameryki Południowej i w Grecji. To dopiero coś. A redaktor Maj w latach 80-tych był Ordynatem Michorowskim, natomiast w latach 90-tych właścicielem pubu w "Klanie" Ciekawa koincydencja.

Shatyn A grał... Grał... Krzysiek Litwin... Już niestety nie żyje... tak sie nazywał ten Owczarek? pytam poważnie, bo mojej suni bardzo sie spodobał jak oglądałysmy film i powiedziała że czas na szczeniaczki stąd moje zainteresowanie psiskiem

Shatyn,jej chodzi o PSA,a nie,o aktora,który nazywał się Krzysztof Litwin.:O

Gość gość
Nie pies a jego opiekun... Zresztą mozesz sprawdzić wpisując "Krzysztof Litwin" w google...Fajny był facet...:O

Gość gość
Wiem, wiem... Ale ja tylko tak... Bo warto pamiętac o Krzyśku bo to dobry aktor i dobry człowiek był...:O

Gość Shatynku skarbieeeeeee
Co za przypadek, Szatynku najdroższy, tak sie sklada że jestem podobny do K.Litwina, czy miałbym u Ciebie szanse? :)

Gość gość
To szkoda bo ja gustuję tylko w kobietach...Poszukaj wawci...

Chodzi jej o RASĘ PSA (owczarek niemiecki). W żartach pisała,że ten sam "aktor" (mając na myśli psa) grał w 3 serialach.W jednym 20 lat później od poprzedniego.

Gość Shatynku skarbieeeeeee
wawcia? a kto to? ja nie lubię kobiet, za to gustuję w mężczyznach madrych i światłych

Gość gość
Spokojnie Marketa zrozumiałem już po pierwszym poście w tym temacie...:)Chciałem tylko o Litwinie... Dobranoc...

Gość shatyn skarbieeeeeee
Shtynku nie odchodz:( wiem,że jestes kawalerem, bo nie spotkałeś tej jedynej ;) (czyli mnie:)