Gość Wandis Napisano Grudzień 29, 2011 Mój przyjaciel polecil mi te zioła i zalecił mi to 3 tygodnie temu. Zamowilam i otrzymałam je w ciągu 3 dni roboczych (mimo, ze nie musialam placic wcześniej za przesylke). Wyniki są zaskakujące i nie mogę się doczekać, co sie stanie po 4 i 6 tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Grudzień 29, 2011 boże, ile na tym forum kryptoreklamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż się zastanawiam ile Napisano Grudzień 30, 2011 szemracze dostają kasy za te reklamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Grudzień 30, 2011 raczej jakieś grosze, bo widać że to osoby bez grama wyobraźni :] nie chciałabym żeby ktoś w ten sposób reklamował mój produkt, nawet w kwestii kryptoreklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pisze jedna, dwie Napisano Grudzień 31, 2011 te same osoby...zauważcie jedno - wszystkie zadowolone to osoby nie zalogowane :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość człowiek reklama przeczytał Napisano Grudzień 31, 2011 No i się szmaciarz zarejestrował :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smmmmrodzik@@@ Napisano Styczeń 1, 2012 PIJE I ZNAM TYLKO GRZYBEK TYBETANSKI:) POzdrawiam w Nowym Roku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach