Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fklksgmfgm

Haha, i już mi przeszło

Polecane posty

Gość fklksgmfgm

taka zakrecona akcja z typem, podobał mi się nie powiem czasami sie ponizalam piszac do niego :o dzieli nas pol Polski wiec sie nie spotkalismy ale kurde, jak patrze ma ustawione zdjecia jest ok,a jak wrzucil takie normalne-paszczak :D:D nie moge uwierzyc ze az taka przepasc jest miedzy 2 zdjeciami...jak widac wystarczy dobra poza i tyle w sumie. przeszly mi wszystkie uczucia co do niego :D nie dosc ze chuj to jeszcze brzydki :o:O

Gość izydoramax
pewnie na wsi za nim szaleja bo ma dwie morgi najgorsi sa tacy zakomplexieni,co wstawiaja stare wystylizowane zdjecia a real to porazka,dlatego sa mocni w gebie tylko online :)

Gość fklksgmfgm
Aniol stroz czytalas wgl? nie wiesz o co chodzi to mnie kurwa łaskawie nie obrazaj :o:o izydoramax dokładnie:D:D ale mam ubaw teraz :classic_cool: jestem chamska ale cóż life, on tez mnie dobrze nie traktował niby miastowy a wiocha na km zajezdza

Gość izydoramax
mialam dokladnie tak samo :) w necie ksiaze z bajki,ale bal sie reala namawialam go jak pogieta,myslalam ze jest cudowny okazalo sie ze jest na maxa zakomplexiony i od tego chamski i spiety czar prysnał.na koniec dodal ze nie jestem w jego typie,natomiast gdy zlozylam mu zyczenia na nk ,zaprosilo mnie do znajomych 10 jego kolegow.

a koniec dodal ze nie jestem w jego typie,natomiast gdy zlozylam mu zyczenia na nk ,zaprosilo mnie do znajomych 10 jego kolegow. No ja nie wiem czy to takie szczesliwe zakonzczenie bo jego koledzy moze dowiedzieli sie ze jestes latwa dlatego ci wyslali...

Gość fklksgmfgm
Mialam prawie tak samo jak izydoramax,nic dodac nic ujac. Widzial ze mi sie podoba to gral na moich uczuciach... taki pewny siebie sie zrobil,chamski,cwaniakował...a ja glupia do niego pisałam :o i w koncu foto wstawił... ci co go znaja z reala to zdziwieni nie byli :D nie dam foto..

Gość izydoramax
hahaha tak na bank.z pewnoscia obecnie jechali by 350km tylko zeby mnie przeleciec :)

Gość izydoramax
wow.niesamowite,dokladnie tak bylo u mnie wydusil odemnie czy mu sie podobam co czuje,jak sie odslonilam jak idiotka zmienil sie na maxa,chamski gburowany w ogole chyba zaczelo mu sie zdawac,nagle zaczal mnie pouczac,spadlam z piedesta lu bo mi sie podobal,to napewno jakies zaburzenie psychiczne ;) ostatnio napisal mi ze podoba mu sie teraz inna i zaczal mi pisac o niej wszystko,co za brak wyczucia,napisalam ze nie jestem psychoterapeta i nie chce slyszec o zdzirze,ktora finalnie dala mu kosza,obrazil sie :)

izydoramax Nie znasz mezczyzn. Wezmie kobiete nawet z drugiego konca polski, bo ot co, moze kiedys bede tamtedy przejezdzal i se skorzystam :classic_cool:

Czym sie cieszycie... szczesliwa kobieta cieszy sie tym ze ma chlopaka a nie ze go traci.. eh przykro patrzec :o

Gość mike_maruda
smartfon to ty nie znasz facetow,bedzie jezdzil do ciebie a na miejscu bedzie miec kolezanke do dymania :)